Officiële Nexus draadloze oplader via Amazon te koop, ook voor Nederland

Redactie
26 november 2013, 13:01
1 min leestijd
Officiële Nexus draadloze oplader via Amazon te koop, ook voor Nederland
Nexus 5 draadloze oplader

De officiële Nexus draadloze oplader is via Amazon te koop en wordt ook naar Europa en daarmee Nederland en België geleverd. De oplader heeft een prijskaartje van 49,99 dollar en is, in tegenstelling tot de ronde draadloze Orb-oplader, geheel plat. Het is eigenlijk een soort van pad waar je de Nexus 5 of Nexus 7 op plaatst, waarna deze begint met opladen.

Daarbij ondersteunt de Nexus draadloze oplader alle smartphones en tablets die middels het Qi-standaard draadloos kunnen worden opgeladen, maar volgens Google is de oplader speciaal bedoeld voor de Nexus 5 en Nexus 7 – maar ook de Nexus 4 werkt met de oplader.

Lees verder na de advertentie.

Nexus draadloze oplader

Nexus draadloze oplader

De oplader weegt maar 360 gram en meet 10x10x7 centimeter. “De oplader heeft een elegant design met magneten die de Nexus-toestellen op zijn plek en de optimale positie houden. Daarnaast heeft de Nexus draadloze oplader een speciale grip aan de onderzijde waardoor de lader niet beweegt”, aldus Google.

De Nexus draadloze oplader is op dit moment te bestellen voor een totaalprijs van 71,35 dollar, inclusief verzendkosten. Dat is omgerekend zo’n 52 euro. Het apparaat wordt volgens Amazon tussen 12 en 20 december geleverd. Op dit moment is het alleen mogelijk om een pre-order te plaatsen, waarna de levering plaatsvindt zodra Amazon de Nexus draadloze opladers ontvangt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Nexus 5
LG Nexus 5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu