De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Nieuwe Nexus 7: foto’s en video gelekt

Redactie
18 juli 2013, 7:56
1 min leestijd
Nieuwe Nexus 7: foto’s en video gelekt
nieuwe nexus 7

Nieuwe foto’s en een YouTube-video van de nieuwe Nexus 7 zijn gelekt. De foto’s laten een zwart apparaat zien dat door Asus is gefabriceerd en een duidelijk strakker design heeft dan de eerste Google-tablet. De foto’s van de vermeende nieuwe Nexus 7 gevens tevens meer duidelijkheid over de specificaties van de aankomende Google-tablet.

Lees verder na de advertentie.

Dat blijkt uit informatie van Android Central. De nieuwe Nexus 7 zou volgens de geruchten op 24 juli worden aangekondigd, samen met Android 4.3 (Jelly Bean). De tablet op de foto’s heeft codenaam ME571K_PR1_SKU2 en de verwachting is dat de tablet in twee verschillende modellen voor zowel de opslagruimte als de verbindingsmogelijkheden wordt uitgebracht. Een 16GB- en 32GB-versie en een wifi- en 4g-model, om precies te zijn.

Nieuwe Nexus 7 krijgt ook full-hd-scherm

nexus7-2-8a

Het 7 inch-scherm zou een full-hd-resolutie van 1920 bij 1080 pixels krijgen. Het full-hd-scherm van de nieuwe Nexus 7 zou tevens een lcd-scherm zijn. De foto’s laten tevens twee camera’s, één aan de achterzijde en één aan de voorzijde, zien. De originele Nexus 7 beschikt alleen over een camera aan de voorzijde om mee te videobellen.

De tablet op de foto’s is verder voorzien van een Snapdragon S4 Pro-processor en 4GB aan werkgeheugen. De verwachting is echter dat de nieuwe Nexus 7 met 2GB aan werkgeheugen wordt geleverd.

Nieuwe Nexus 7 draait op Android 4.3 Jelly Bean

De vermeende nieuwe Nexus 7 op de foto’s zou op Android 4.3 (Jelly Bean) draaien. Het is eveneens mogelijk dat de tablet met Android 4.2.2 wordt uitgebracht en hierna snel een update naar Android 4.3 (Jelly Bean) ontvangt.

De prijs en releasedatum zijn nog niet door Google vrijgegeven. De verwachting is dat het goedkoopste model van de Nexus 7 rond de 230 dollar gaat kosten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Asus Nexus 7
Asus Nexus 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu