Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

NU 3.0 officieel te downloaden in de Android Market

Redactie
12 september 2011, 11:35
1 min leestijd
NU 3.0 officieel te downloaden in de Android Market

De nieuwe versie van de NU nieuws-app is nu officieel te downloaden in de Android Market. Versie 3.0 brengt enkele grote veranderingen met zich mee zoals een gewijzigde lay-out en nieuwe functies zoals video’s bij nieuwsartikelen en een top 10. Vorige week schreef Androidplanet al een uitgebreide preview over de NU-app waarin alle wijzigingen onder de loep worden genomen.

De lay-out is iets meer minimalistisch dan de vorige versie, wat de app wat meer gestroomlijnd maakt. De belangrijkste inhoudelijke wijzigingen zijn de toevoeging van video’s en slideshows bij nieuwsartikelen, de nieuwe categorieën Beste foto’s en Top 10 artikelen, en de NUjij-knop onderaan elk artikel zodat je ook vlug kunt reageren op het nieuws.

Lees verder na de advertentie.

NU versie 3.0 is nu te downloaden in de Android Market. Om de gratis applicatie van ontwikkelaar Peperzaken te installeren heb je minimaal Android 2.1 nodig. Een officiële tabletversie ontbreekt helaas nog, hoewel je de telefoonapplicatie ook op een Android-tablet kunt installeren.

Downloaden via Android Market: NU (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu