De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Officieel: OnePlus 3 onthulling vindt plaats op 14 juni – update

Lars Paymans
1 juni 2016, 10:41
2 min leestijd
Officieel: OnePlus 3 onthulling vindt plaats op 14 juni – update

Dat de OnePlus 3 onderweg is, is door  de aankondigingen en nieuwtjes van de afgelopen weken geen verrassing meer. Nu weten we in ieder geval zeker dat we het toestel op 14 juni te zien krijgen. En jij kunt live meekijken!

Update 15:30: Vandaag maakte OnePlus bekend dat het bedrijf afstapt van het invitesysteem. Iedereen maakt vanaf de eerste dag evenveel kans om een toestel te bestellen, zonder dat je daar een exclusieve uitnodiging voor nodig hebt. De presentatie van de telefoon vindt op 14 juni plaats om 18:30 Nederlandse tijd.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 3 op 15 juni onthuld

De specificaties en het design van het toestel zouden inmiddels al zijn uitgelekt. Volgens deze gegevens kunnen we 15 juni rekenen op een 5,5 inch-full-hd-display en een 16 megapixel-camera op de achterkant. De OnePlus 3 wordt uitgerust met een Snapdragon 820-processor en 64GB aan opslagruimte.

OnePlus 3 op 15 juni onthuld

De behuizing is hoogstwaarschijnlijk van metaal, waardoor de smartphone wel iets weg heeft van de vlaggenschepen van HTC. De 3500 mAh-accu moet in een kwartiertje volledig op te laden zijn. Over de hoeveelheid werkgeheugen  wordt momenteel nog druk gespeculeerd, zo zou de OnePlus 3 mogelijk 6GB aan werkgeheugen krijgen, maar zijn er ook al geruchten opgedoken die 4GB aanwijzen.

Download de gratis OnePlus Loop-app

Om je alvast voor te bereiden op het moment dat de OnePlus 3 op 14 juni onthuld wordt, kun je vanaf vandaag de Loop-app gratis downloaden in de Play Store. OnePlus zal haar nieuwe vlaggenschip namelijk volledig in virtual reality onthullen met een livestream, waar je de Loop-app voor nodig hebt om mee te kunnen kijken.  Op 15 juni kun je de Loop-app gebruiken en je smartphone in de VR-bril stoppen. OnePlus deelde onlangs nog dertig duizend gratis VR-brillen uit, die inmiddels al lang en breed uitverkocht zijn.

Als je de app nu al opstart begroet de app je met een klok die langzaam maar zeker aftelt naar de livestream. Om de onthulling live mee te maken zul je echter wel vroeg uit bed moeten, omdat de presentatie in Nederland al om vier uur in de ochtend begint.

-> Download de OnePlus Loop-app in de Play Store (gratis)

Bron: Weibo
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Three
OnePlus Three

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu