De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Voorraad OnePlus 6T begint op te raken: OnePlus 7 in aantocht

Thomas Haenen
25 april 2019, 10:32
2 min leestijd
Voorraad OnePlus 6T begint op te raken: OnePlus 7 in aantocht

Nu de OnePlus 7 steeds dichterbij komt, is het tijd voor het vorige model om van het toneel te verdwijnen. In een aantal landen is de OnePlus 6T uitverkocht, in Nederland is er voorlopig nog voorraad.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 6T voorraad raakt op

Het instapmodel van de OnePlus 6T, met 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte, is niet langer verkrijgbaar in onder andere de Verenigde Staten, Spanje en Italië. De varianten met meer opslagruimte zijn nog wel op voorraad.

In Nederland wordt het losse toestel verkocht via de OnePlus-website tegen de adviesprijs van 559 euro. Het lijkt erop dat er voorlopig nog voldoende voorraad is: alle varianten van de OnePlus 6T zijn binnen 24 uur leverbaar, belooft de fabrikant. We hebben bij de fabrikant nagevraagd hoe het staat met de Nederlandse voorraad, maar niet direct een reactie ontvangen.

OnePlus schrapt oude smartphones snel

OnePlus verkoopt doorgaans slechts één generatie smartphones tegelijk. Terwijl je bij veel winkels een losse Samsung Galaxy S7 uit 2016 kunt halen, is de OnePlus 6 van vorig jaar bijna niet meer verkrijgbaar. Dat de OnePlus 6T-voorraad nu in sommige landen opraakt, suggereert dat het nieuwe toestel niet lang meer op zich laat wachten.

Kleinere OnePlus-smartphone

De beperkte voorraad is vooral voor koopjesjagers een nadeel. Oudere smartphones zakken doorgaans in prijs zodra nieuwere modellen verschijnen. Omdat OnePlus zijn voorgangers gewoon schrapt, is er geen kans voor webwinkels om met de prijzen te stunten. Zo is de losse OnePlus 6T een half jaar na de release hooguit twee tientjes in prijs gezakt.

Onthulling OnePlus 7 binnenkort

Op 14 mei presenteert OnePlus zijn nieuwe smartphones. Nieuw is dat ze dit jaar niet alleen de OnePlus 7, maar ook OnePlus 7 Pro presenteren. Deze duurdere variant beschikt over een uitschuifbare selfiecamera en een scherm met een hogere verversratio van 90Hz. Daardoor oogt het beeld vloeiender en soepeler. De OnePlus 7 wordt uitgerust met de nieuwe Snapdragon 855-chip en krijgt waarschijnlijk ook een betere camera.

Volg het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 6T
OnePlus 6T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu