Billboards wijzen op presentatie Galaxy Note Pro en Tab Pro deze week

Gijs Ettes
6 januari 2014, 10:23
1 min leestijd
Billboards wijzen op presentatie Galaxy Note Pro en Tab Pro deze week
Samsung Galaxy Note Pro 10.1

Samsung gaat naar verwachting een aantal nieuwe tablets aan het grote publiek presenteren tijdens technologiebeurs CES. Grote billboards die zijn opgehangen rondom het beursgebouw wijzen er in ieder geval op dat we de komende dagen kennis kunnen maken met de Galaxy Note Pro en de Galaxy Tab Pro 10.1. Geruchten gaan dat eerstgenoemde is voorzien van een 12,2 inch-scherm, terwijl de Galaxy Tab Pro over een 10,1 inch-scherm zal beschikken.

Naar verluidt zal de Galaxy Note Pro verder beschikken over een schermresolutie van 2560 bij 1600 pixels, optionele 4G-ondersteuning, een Snapdragon 800-chipset en 3GB aan werkgeheugen. Verwacht wordt dat er verder een 9500 mAh-accu aan boord te vinden is, evenals een 8-megapixel-camera aan de achterzijde en eentje met 2,1 megapixel aan de voorzijde.

Lees verder na de advertentie.

De Galaxy Tab Pro 10.1, die mogelijk ook in een 8,4 inch-variant verschijnt, beschikt naar verwachting ook over high-end specificaties. Er wordt gesproken over een schermresolutie van 2560 bij 1600 pixels, een octacore-processor (Exynos 5420), 2GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslagruimte.

De Galaxy Tab Pro heeft dezelfde camera’s als de Galaxy Note Pro en draait eveneens op Android 4.4.2 (KitKat). De komende dagen zal tijdens de CES duidelijk worden of dit ook de definitieve specificaties betreft.

Lees meer over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note Pro 12.2
Samsung Galaxy Note Pro 12.2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu