De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Niantic hint naar komst legendarische monsters in Pokémon GO

Thomas Haenen
23 mei 2017, 15:15
2 min leestijd
Niantic hint naar komst legendarische monsters in Pokémon GO

Het lijkt erop dat Pokémon GO binnenkort eindelijk over legendarische monsters beschikt. Niantic hint naar een update die nog deze zomer verschijnt.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO legendarische monsters onderweg

Pokémon GO viert binnenkort zijn eerste verjaardag en heeft wereldwijd nog altijd tientallen miljoenen actieve spelers. Het spel heeft sinds de release gestaag nieuwe features ontvangen, van meer monsters tot extra items tot speciale evenementen. Eén aspect van de game ontbreekt echter al geruime tijd, maar dat lijkt nu eindelijk nabij te zijn.

Pokémon GO bevat inmiddels meer dan tweehonderd monsters. De ene is wat zeldzamer dan de andere, maar als je maar genoeg speelt kom je ze vrijwel allemaal wel eens tegen. Eén type is echter zo zeldzaam dat ze nog altijd niet opgedoken zijn: legendarische Pokémon. Dat zijn monsters als Mewtwo, Ho-Oh en Zapdus. In andere Pokémon-games is er doorgaans slechts één exemplaar van deze monsters, in GO zijn ze nog helemaal niet opgedoken.

Pokémon GO Legendarische monsters

Daar komt binnenkort verandering in, als we een hint van Niantic mogen geloven. “This summer will be legendary,” zo liet Niantics hoofd van marketing Archit Bhargava dit weekend weten tijdens de Webby Awards. De ontwikkelaar nam de prijs voor beste mobiele game van 2017 in ontvangst en gaf daarbij de voorgaande korte overwinningsspeech.

Binnenkort Pokémon GO evenementen?

Hoewel Niantic geen concrete details geeft over hoe het bedrijf de legendarische Pokémon gaat introduceren, lijkt de komst ervan vrijwel zeker. Vermoedelijk worden ze gekoppeld aan speciale evenementen, waar het bedrijf onlangs al naar hintte tijdens een presentatie over het ontstaan van Pokémon GO. De ontwikkelaar zei toen dat het dit jaar evenementen wil lanceren die spelers bij elkaar brengen.

Je kunt Pokémon GO downloaden in de Play Store via onderstaande link. De app is gratis en werkt op elk toestel met Android 4.4 (KitKat) of nieuwer. Wanneer de update met legendarische monsters precies uitrolt, is nog onbekend.

Download Pokémon GO in Google Play (gratis)

Lees het laatste nieuws over Pokémon GO

Bron: TouchArcade
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu