De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Download: Galaxy S8-update brengt superslowmotion en AR Emoji

Wouter Nijsen
18 september 2018, 13:29
1 min leestijd
Download: Galaxy S8-update brengt superslowmotion en AR Emoji

Na de de Galaxy Note 8 is nu ook de Galaxu S8 aan de beurt voor een grote Android-update. Gebruikers van de smartphones kunnen aan de slag met superslowmotion en AR Emoji. Ook de beveiliging van de toestellen wordt opgeschroefd.

Galaxy Note 8 superslowmotion-update

De update verscheen vorige week al voor de Galaxy Note 8 en wordt vanaf vandaag ook uitgerold naar de Galaxy S8. Ook de Galaxy S8 Plus kan de update verwachten. Samsung rolt de update geleidelijk wereldwijd uit, dus het kan enkele dagen duren voor deze op jouw toestel beschikbaar is. Je krijgt automatisch een notificatie zodra je aan de beurt bent.

Samsung maakt hiermee twee belangrijke features van de de Galaxy S9 en S9 Plus beschikbaar voor gebruikers van de oudere toestellen. Met de superslowmotion-modus wordt het mogelijk om beelden extreem te vertragen, zodat je de kleinste details vastlegt. De Galaxy S9 kan dit 0,2 seconden op 960 frames per seconden, of 0,4 seconden lang op 480 frames per seconden. De functie zit ook op de onlangs verschenen Galaxy Note 9.

AR Emoji-ondersteuning

Ook nieuw is AR Emoji, waarmee je jezelf kunt omtoveren tot een digitaal, geanimeerd poppetje. Die functie werd met de Galaxy S9 geïntroduceerd en is Samsungs antwoord op de Animoji van Apple. Tot slot brengt de update de beveiligingspatch van september, waarmee de Note 8 weer helemaal up-to-date is.

Hoewel de Samsung Galaxy S8 inmiddels anderhalf jaar oud is, blijft het toestel populair. Inmiddels is hij dan ook flink in prijs gezakt. Dat maakt het een aantrekkelijk alternatief voor de Galaxy S9. De twee smartphones hebben immers vrijwel hetzelfde design. De S9 is iets krachtiger, maar met deze update zijn ze ook qua features behoorlijk vergelijkbaar.

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu