Samsung Galaxy Note III en Samsung Galaxy Tab 3 komen in september 2013
Redactie

samsung-hqBen je op zoek naar een telefoon met behoorlijk groot scherm? Dan kun alvast uitkijken naar september 2013. Samsung zal in die maand tijdens de IFA-beurs de Samsung Galaxy Note III aankondigen, zo beweert de site SamMobile. Tijdens hetzelfde evenement gaat Samsung ook de Samsung Galaxy Tab 3 onthullen, de wat grotere tablet van Samsung. Specificaties en verdere details zijn nog niet bekend.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Wel vertelde de bron dat Samsung de eerste generatie Galaxy Tab niet meer zal updaten. Deze tablet verscheen twee jaar geleden. De huidige Galaxy Tab 2 is nog wel te koop en krijgt nog een update naar Android 4.2.2, zoals we eerder schreven. SamMobile heeft een behoorlijk goed track record als het om informatie van insiders gaat, dus IFA 2013 is iets om in de gaten te houden. Je kunt natuurlijk ook alvast een hotelkamer boeken om er straks zelf bij te kunnen zijn: de IFA vindt plaats in Berlijn.