Deze smartphone op Indiegogo heeft 464GB opslagruimte

Redactie
24 juni 2015, 16:45
1 min leestijd
Deze smartphone op Indiegogo heeft 464GB opslagruimte

464GB opslagruimte, draadloze HD-streaming, geluid van Harman Kardon en een 21 megapixel-camera met optische beeldstabilisatie. Dat biedt  de  Saygus V Squared, die nu te koop is op Indiegogo.

De mensen achter de  Saygus hebben inmiddels via crowdfundingplatform Indiegogo meer dan een miljoen dollar opgehaald voor hun high-end-smartphone V Squared. De belangrijkste eigenschap van het toestel is de enorme hoeveelheid opslagruimte, die  wordt bereikt door 64GB aan interne opslagruimte te combineren met twee slots voor micro-sd-kaarten van maximaal 200GB. Die sd-kaarten krijg je er echter niet bij. Volgens Saygus heeft hun  toestel  in totaal “vijftien unieke features en technologieën” die nog niet voorkomen in een smartphone.

Saygus V Squared

De V Squared is voorzien van een randloos 5 inch-scherm met een full-hd-resolutie (1080p), Snapdragon 801-chip met een 2,5GHz quadcore-processor, 3100 mAh-accu die verwijderbaar is en 4G-ondersteuning. Ook is het mogelijk om de smartphone draadloos op te laden via de Qi-technologie en draait het toestel vanuit de doos op Android 5.1 Lollipop.

saygus-2

Middels WirelessHD (WiHD) kunnen gebruikers content vanaf hun smartphone naar een smart-tv sturen. Met de 21 megapixel-camera  aan de achterzijde neem je 4K-video op en de 13 megapixel-camera aan de voorzijde schiet selfies in hoge kwaliteit.  De 3d-audiotechnologie van Harman Kardon moet zorgen voor een betere geluidservaring bij het bekijken van video’s.

saygus

De laatste belangrijke functie van de V Squared is dat de smartphone geheel waterdicht is: je kunt ‘m zonder problemen dertig minuten onder water houden. Het toestel komt beschikbaar in de kleuren wit, donkergrijs en roze.  De V Squared kost 650 dollar exclusief verzend- en douanekosten en wordt in de herfst van dit jaar aan backers geleverd.

Saygus V Squared in beeld

https://www.youtube.com/watch?v=UBqYWCEVOIc

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's