De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Deze smartphone op Indiegogo heeft 464GB opslagruimte

Redactie
24 juni 2015, 16:45
1 min leestijd
Deze smartphone op Indiegogo heeft 464GB opslagruimte

464GB opslagruimte, draadloze HD-streaming, geluid van Harman Kardon en een 21 megapixel-camera met optische beeldstabilisatie. Dat biedt  de  Saygus V Squared, die nu te koop is op Indiegogo.

Lees verder na de advertentie.

De mensen achter de  Saygus hebben inmiddels via crowdfundingplatform Indiegogo meer dan een miljoen dollar opgehaald voor hun high-end-smartphone V Squared. De belangrijkste eigenschap van het toestel is de enorme hoeveelheid opslagruimte, die  wordt bereikt door 64GB aan interne opslagruimte te combineren met twee slots voor micro-sd-kaarten van maximaal 200GB. Die sd-kaarten krijg je er echter niet bij. Volgens Saygus heeft hun  toestel  in totaal “vijftien unieke features en technologieën” die nog niet voorkomen in een smartphone.

Saygus V Squared

De V Squared is voorzien van een randloos 5 inch-scherm met een full-hd-resolutie (1080p), Snapdragon 801-chip met een 2,5GHz quadcore-processor, 3100 mAh-accu die verwijderbaar is en 4G-ondersteuning. Ook is het mogelijk om de smartphone draadloos op te laden via de Qi-technologie en draait het toestel vanuit de doos op Android 5.1 Lollipop.

saygus-2

Middels WirelessHD (WiHD) kunnen gebruikers content vanaf hun smartphone naar een smart-tv sturen. Met de 21 megapixel-camera  aan de achterzijde neem je 4K-video op en de 13 megapixel-camera aan de voorzijde schiet selfies in hoge kwaliteit.  De 3d-audiotechnologie van Harman Kardon moet zorgen voor een betere geluidservaring bij het bekijken van video’s.

saygus

De laatste belangrijke functie van de V Squared is dat de smartphone geheel waterdicht is: je kunt ‘m zonder problemen dertig minuten onder water houden. Het toestel komt beschikbaar in de kleuren wit, donkergrijs en roze.  De V Squared kost 650 dollar exclusief verzend- en douanekosten en wordt in de herfst van dit jaar aan backers geleverd.

Saygus V Squared in beeld

https://www.youtube.com/watch?v=UBqYWCEVOIc
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu