Sony Xperia sola vanaf vandaag officieel in Nederland

Redactie
4 juni 2012, 12:46
1 min leestijd
Sony Xperia sola vanaf vandaag officieel in Nederland
xperia-sola-angle

De Sony Xperia sola is volgens een persbericht van Sony vanaf vandaag in Nederland verkrijgbaar. Dit nieuwe Android-toestel is voorzien van de ‘floating touch’-technologie, waardoor je items op het scherm kunt aantikken zonder het scherm aan te raken. Je houdt je vinger boven het scherm en de cursor beweegt mee.

De Sony Xperia sola is verkrijgbaar in de kleuren rood, wit en zwart en heeft een adviesverkoopprijs van 318 euro. Maar als je de Sony Xperia sola met een abonnement afsluit ben je natuurlijk goedkoper uit. Ondanks de relatief lage prijs zit er behoorlijk wat technologie in deze smartphone. Zo is er NFC aanwezig, zodat je applicaties en diensten kunt delen met andere smartphonegebruikers die een toestel met NFC-chip hebben. De Xperia sola wordt standaard geleverd met twee NFC Xperia SmartTags.

Lees verder na de advertentie.

Voor het scherm heeft Sony gebruik gemaakt van een Reality Display met Mobile BRAVIA Engine. Er zit 3D surround sound-audiotechnologie in en xLOUD, die beide zorgen voor een sterk geluid. De 5-megapixelcamera kan snel foto’s achter elkaar maken. In iets meer dan een seconde vanuit de standby-stand is de camera klaar voor gebruik. Binnenin zit een 1 GHz dualcore processor. De Sony Xperia sola werd afgelopen maart al aangekondigd, als eerste toestel dat de floating touch-technologie ondersteunt.

Wil je de Sony Xperia kopen? Je kunt terecht bij onder andere:

  • Phoneshop: los toestel €279, gratis bij Vodafone Bel+SMS=Web Altijd 42,50, MTV Bel Pack 7,50 en Sizz Friend
  • 2call: los toestel €291, gratis bij Vodafone Bel+SMS 325, KPN Bel-SMS-Web 150 en Tele2 SmartMix 250
  • Belsimpel: los toestel €318, gratis bij T-Mobile Smart Plus 420, Vodafone Bel+SMS+Web Regelmatig 32,50 en Tele2 SmartMix 100
Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu