Tursion TS-102 is een pico projector draaiend op Android
Redactie

Tursion TS-102 is een pico projector draaiend op AndroidHet mag duidelijk zijn dat Android niet alleen op telefoons en tablets wordt geïnstalleerd, maar ook op apparaten waar je dit niet zo vlug van verwacht zoals een pico projector van het bedrijf Tursion. De Tursion TS-102 is een projector die beelden kan projecteren, en draait op Android 2.1 Eclair. De resolutie die de projector kan projecteren is wat aan de lage kant met 800×600 op 20 lumens. Dit kan worden uitvergroot tot een beeldformaat van maximaal 100 inches.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Tursion TS-102 is voorzien van een touchpad en afstandsbediening, heeft 8 GB intern geheugen dat eventueel kan worden uitgebreid met een MicroSD-kaart en heeft een batterij duur van 80 minuten. Het geheel wordt aangedreven door een dual-core processor van 624 MHz. Via Wi-Fi is verbinding te maken met het internet, zodat je ook video kunt streamen vanaf het apparaat. Het apparaat is nu onder meer te bestellen via het Amerikaanse Amazon voor zo’n 449 dollar (omgerekend bijna 330 euro).

Als je Android en een pico projector noemt, dan doet dit denken aan de Samsung Galaxy Beam. Een Android-telefoon van Samsung waarmee je beelden kon projecteren waarbij de projector in de telefoon was ingebouwd, maar die op de een of andere manier nooit naar buiten is gebracht. Om te kijken wat voor apparaten nog meer op Android draaien, kun je ook in kijkje nemen in ons Overige Android gadgets overzicht.

Bron: PicoProjector-Info

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.