Update Duolingo laat je offline taallessen volgen

Gijs Ettes
23 augustus 2013, 16:58
1 min leestijd
Update Duolingo laat je offline taallessen volgen
duolingo

Duolingo, de speelse app die je helpt met het leren van andere talen, heeft wederom een fijne update gehad. De nieuwste update voor de gratis taallessen-app voor Android laat je namelijk lessen offline opslaan, zodat je ze ook in het vliegtuig nog kunt volgen.

De vorige grote update van de gratis Android-app had Duolingo al voorzien van een fijne landschapsmodus en speciale tablet-interface.

Die vorige update bracht ook klassementen naar de Android-versie van Duolingo. Met deze klassementen kun je jezelf met je vrienden vergelijken en zien wie het meeste en het beste bijleert op taalgebied.

Lees verder na de advertentie.

De app, die bijna een spel maakt van talen leren, bevat lessen voor Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees en Engels.  Duolingo is alleen niet in het Nederlands te gebruiken. Hierdoor kun je de vreemde talen alleen vanuit de Engelse taal leren, of Engels vanuit de hierboven genoemde talen.

Tot een uur lesmateriaal downloaden met Duolingo

Dankzij de nieuwste update van de app hoef je niet langer constant online te zijn om nieuwe opdrachten en vragen binnen te halen, een fijne optie voor mensen die graag hun talenknobbel uitbreiden, maar niet altijd via die digitale snelweg bereikbaar zijn.

Downloaden: Duolingo – Learn Languages (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu