Wake-up Call: Angry Birds komt vandaag, unboxing Galaxy Tab

Redactie
15 oktober 2010, 7:15
2 min leestijd
Wake-up Call: Angry Birds komt vandaag, unboxing Galaxy Tab
wake-up-call

Het is vandaag vrijdag 15 oktober 2010, de tijd is 7:15 uur, het wordt vandaag een regenachtige herfstdag met een maximumtemperatuur van 13 graden ºC en dit is je Wake-up Call. Met vandaag: Angry Birds verschijnt vandaag, Adobe Flash: één miljoen keer gedownload, unboxing van de Galaxy Tab en nieuwe vertaalapp: Babylon2Go. Je werkdag begint altijd goed met een Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Angry Birds voor Android verschijnt vandaag

angry birds

Vandaag verschijnt de volledige versie van Angry Birds in de Android Market. Dit bevestigt ontwikkelaar Rovio. In Angry Birds draait het erom dat je groene varkens vermorzelt door gekleurde vogels te schieten met een katapult. Er zijn normale vogels, vogels die in de lucht in drieën splitsen, vogels die kunnen versnellen en vogels die ontploffen als bommen. Maak gebruik van de mogelijkheden van iedere soort en zorg dat je de varkens vernietigt. Het spelletje ligt vandaag voor minder dan één euro in de Android Market. Weet je niet of het wat voor je is? Haal dan eerst de betaversie binnen door de QR-code hieronder te scannen.

Adobe Flash: één miljoen keer gedownload

adobe-flash

Flash is een succes. Adobe Flash is namelijk al meer dan één miljoen keer gedownload in de Android Market. Met de huidige versie (10.1) kunnen gebruikers Flash-content zien op het internet. De Flash Player is geschikt voor toestellen die al op Android 2.2 draaien, zoals de Google Nexus One en de HTC Desire. Nu steeds meer toestellen Android 2.2 krijgen, kunnen steeds meer mensen Adobe Flash binnen halen. Haalt Adobe binnenkort de magische grens van twee miljoen?

Unboxing van de Samsung Galaxy Tab

De Samsung Galaxy Tab is al enkele dagen verkrijgbaar in verschillende Europese landen, zoals Duitsland. Natuurlijk kon een unboxing-video niet lang uitblijven. In de onderstaande video zie je hoe een man de Galaxy Tab uitpakt en gebruikt. De video geeft een goed beeld van de Galaxy Tab. Kopen? De tabletcomputer ligt binnenkort voor 749 euro in de winkel.

Nieuwe app: Babylon2Go

babylon

Wie regelmatig reist heeft natuurlijk een goed woordenboek nodig. Maar wat als je vaak totaal verschillende landen bezoekt? Moet je dan tientallen woordenboeken meeslepen? Nee hoor, er liggen gelukkig al een aantal vertaalapps in de Market. Natuurlijk is Google Translate een populaire vertaalapplicatie, maar deze heeft concurrentie gekregen van Babylon2Go. Deze app ondersteunt 75 talen en is helemaal gratis. Download de applicatie door de QR-code hieronder te scannen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu