De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Update voor Google Glass introduceert handig telefoonboek

Gijs Ettes
21 augustus 2014, 12:53
1 min leestijd
Update voor Google Glass introduceert handig telefoonboek
google glass update XE 20.1

Google Glass wordt op korte termijn van een nieuwe update voorzien (XE 20.1) die een aantal belangrijke verbeteringen doorvoert met betrekking tot de manier waarop je contacten benadert. Glass Explorers hebben dankzij Google Contacten en een simpel stemcommando toegang tot al hun telefooncontacten. Standaard zijn er 20 contacten zichtbaar die je hebt gemarkeerd als favoriet of recent hebt gebeld.

Met een veegbeweging kun je de overige contacten bekijken. Vervolgens stuur je ze een bericht via bijvoorbeeld Hangouts, e-mail of sms.  De  XE 20.1-update wordt binnen een week beschikbaar.

Lees verder na de advertentie.

Ook de MyGlass-app wordt op korte termijn van een update voorzien. Zowel de Android- als iOS-versie wordt geüpdatet, zodat je gemakkelijk je contactenlijst kunt beheren. Bij iOS moet je daarvoor wel nog even je contacten importeren, maar de instructies in de app bieden hulp.

Zoals in de release notes voor de XE 20.1-update valt te lezen, brengt deze nog meer kleine verbeteringen met zich mee. Zo is er een nieuwe informatiekaart met evenementen bij jou in de buurt, is er een kaart om valuta om te rekenen en zijn er meer stemcommando’s voor tijdens het telefoneren of schieten van video’s.

Lees meer over Google Glass

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Glass
Google Glass

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu