Sony Xperia Z Android 4.3 update beschikbaar voor T-Mobile

Xperia Z Android 4.3 updateDe Xperia Z Android 4.3 update voor T-Mobile branded toestellen is beschikbaar. Dat melden verschillende Xperia Z-bezitters via Twitter. Eerder maakte het bedrijf bekend een belangrijke Sony Android 4.3 update voor verschillende toestellen uit te rollen, waar ook de Xperia Z deel van uitmaakt. Het is daarbij opvallend dat de officiële update van Sony nog niet is uitgerold, maar T-Mobile al wel zijn Xperia Z Android 4.3 update verspreid. Props voor T-Mobile, dus.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Een branded toestel is te herkennen aan het logo van de telecomprovider dat tijdens het opstarten wordt getoond. Ook is er veelal extra software van de telecomprovider aanwezig.

Xperia Z Android 4.3: wat is er nieuw?

jelly-beanDe Sony-update zorgt voornamelijk voor updates voor hun specifieke apps, zoals de berichten-app, My Xperia, Smart Connect, Small apps, Track ID, Sony Select en de media-apps, waaronder Walkman. Ook is Sony`s Smart Social Camera beschikbaar, waar je speciale Xperia camera-apps kunt selecteren.

Daarnaast lanceert Sony het nieuwe Xperia Themes. Hiermee kunnen Xperia-bezitters thema`s downloaden en deze aan hun toestel toevoegen, om de smartphone of tablet nog persoonlijker te maken.

Meer vernieuweingen binnen de laatste versie van Jelly Bean vind je in ons Android 4.3 overzicht.

Zo haal je de Xperia Z Android 4.3 update binnen

Bezitters van de Xperia Z T-Mobile branded-versie krijgen automatisch een update-melding op hun toestel. Hier is Sony echter altijd wel een beetje laat mee, dus het is beter om middels de Sony Update Service te kijken of er een update voor jouw Xperia Z beschikbaar is. De update is vervolgens via de PC Companion van Sony te installeren.

Lees meer over de Xperia Z

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.