De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Lollipop voor Xperia Z3 uitgerold, Xperia Z spoedig aan de beurt

Redactie
31 maart 2015, 14:31
1 min leestijd
Lollipop voor Xperia Z3 uitgerold, Xperia Z spoedig aan de beurt

Sony gaat spoedig beginnen met de uitrol van Android 5.0 Lollipop voor de originele Xperia Z, het eerste toestel waarmee de Z-lijn van het Japanse bedrijf vorm kreeg.

Lees verder na de advertentie.

Xperia Z Lollipop-update

xperia-lollipop

Al eerder kondigde Sony aan dat alle Xperia Z-toestellen worden geüpdatet naar Lollipop, maar er was  bij sommigen toch nog onduidelijkheid of de oudere modellen ook de update zouden ontvangen. Sony heeft aan die twijfels een einde gemaakt door een teaser op zijn officiële Google+ pagina te plaatsen. De teaser, die hier rechts te zien is, toont Lollipop op de eerste Xperia Z. Dat is onder andere te zien aan de nieuwe iconen en de witte notificaties, die voortaan op het lockscreen zijn te zien.

Het huidige topmodel van Sony is de Xperia Z3, waarvan de uitrol van de Lollipop-update inmiddels is begonnen. Ook de Xperia Z3 Compact en tabletvariant krijgen deze week de update naar Android 5.0. Andere Xperia Z-toestellen, waaronder het originele model, volgen volgens Sony “spoedig”. Ook meldt het bedrijf dat de Xperia T2 Ultra en Xperia C3 de Lollipop-update gaan ontvangen. Daarover wordt spoedig meer bekendgemaakt.

Xperia Z3 kopen?

De Sony Xperia Z3 is veelal gratis te krijgen bij een abonnement. Check ook onze prijsvergelijker voor alle aanbiedingen voor een Xperia Z3 met abonnement.

Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Sony Xperia Z3 prijzen. Bekijk alle Sony smartphones.

Alle Sony smartphones met prijzen

Laatste nieuws over Sony

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Xperia Z
Sony Xperia Z

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu