Zoek de verschillen: Sony Ericsson Xperia mini Pro vs Xperia Mini Pro II
Wouter Nijsen

Sony Ericsson Xperia Mini Pro II_3Er gaan al langere tijd geruchten dat Sony Ericsson zou werken aan een opvolger van de Xperia Mini Pro. Er lekte ook al eerder een afbeelding van de Xperia Mini Pro II uit, samen met wat summiere specificaties. Zo zou er een over een Qualcomm MSM7230 en een Adreno 205 grafische processor aan boord zijn. Helaas laat Sony Ericsson nog niets los over de Xperia Mini Pro II, dus blijven we aangewezen op het geruchtencircuit. Uit die hoek komt dan ook de laatste informatie over de nieuwe kleine Android van Sony Ericsson.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Er zijn nu namelijk een aantal foto’s beschikbaar waarop de Xperia Mini Pro II te zien is, naast de originele Mini Pro en de recent gepresenteerde Xperia Pro. Wat opvalt is dat de Mini Pro II duidelijk groter is dan zijn voorganger maar wel grotendeels dezelfde vormfactor heeft. Het touchscreen is gegroeid van 2,55″ naar 3″ en heeft volgens de geruchten een hogere resolutie, namelijk HVGA tegen QVGA voor de originele Mini Pro.

Het toetsenbord van de Xperia Mini Pro II is iets ruimer van opzet en de accu zou iets meer capaciteit hebben, namelijk 1200mA. Onder de motorkap zou Android 2.3 draaien. Het wachten is nu op officiële informatie van Sony Ericsson over deze upgrade van de Xperia Mini Pro. Gaat de Xperia Mini Pro II een succes worden? Of is er geen behoefte aan een midden-formaat Android-telefoon met hardware QWERTY-toetsenbord?

Via: Mobile163

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.