Nothing Ear (2)

1/1

Pluspunten

  • Uniek transparant design
  • Goede actieve ruisonderdrukking
  • Opladen via kabel of draadloos

Let op: Nothing heeft de Ear (2)’s nog niet officieel aangekondigd. De informatie op deze pagina is gebaseerd op geruchten. We werken de tekst regelmatig bij, zodat je precies weet wat je van de Nothing Ear (2) kan verwachten.

In 2023 zijn de nieuwste draadloze oordopjes van Nothing gepresenteerd. Het zijn de opvolgers van de eerste Ear (1)’s en ze zijn op verschillende punten verbeterd! Meer weten, lees dan snel verder.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus Buds Pro vs Nothing ear (1)
Nothing Ear (1)

Nothing Ear (2): oordopjes voor 2023

De Nothing Ear (2) is de opvolger van de Nothing Ear (1), het eerste product van het relatief nieuwe bedrijf Nothing? In 2020 werd dat bedrijf pas opgericht met onder andere Carl Pei aan het roer, die ook bekend was van smartphonemerk OnePlus.

Nadat de Ear (1)’s werden uitgebracht, kwam het bedrijf ook op de proppen met Nothing Phone (1) en Nothing Ear (stick), verschillende producten dus. Deze nieuwste oordopjes hebben veel gemeen met de Ear (1)’s, zoals het uiterlijk en functies. Wel zijn ze volgens geruchten iets kleiner, zitten ze comfortabeler in je oren en bieden ze betere functies.

Zo is de accuduur licht verbeterd en is het niveau van actieve ruisonderdrukking verbeterd. Details worden onthuld op 22 maart, de dag dat het bedrijf meer laat weten over de oordopjes. Op dat moment wordt ook de prijs bekendgemaakt, dus blijf Android Planet in de gaten houden!

OnePlus Buds Pro vs Nothing ear (1)

Review Nothing Ear (1) op Android Planet

Op Android Planet hebben we de oordopjes ook getest door ze naast de populaire OnePlus Buds Pro te leggen. Daarbij vergeleken we ze op verschillende punten zoals prijs, geluidskwaliteit, accuduur en extra’s. De conclusie van dat stuk vind je hieronder:

Twijfel je tussen beide draadloze koptelefoons, dan raden we je aan om de Nothing ear (1) te kopen. In veel opzichten presteren de oordopjes goed en voor 99 euro krijg je heel veel waar voor je geld. De OnePlus-dopjes zijn duurder, maar niet beter.

Met de ear (1)’s koop je een setje dat er anders uitziet, met een fijne bediening en prima geluidskwaliteit. OnePlus levert meer extra’s, waaronder het snelladen en ook de accuduur en actieve ruisonderdrukking zijn een tikkeltje beter.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Nothing Ear (2)

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu