OnePlus Pad

1/2

Pluspunten

  • Krachtig
  • Fraai ontwerp
  • Laadt snel op

Minpunten

  • Geen oled-scherm

De OnePlus Pad is de eerste tablet van OnePlus. Hij heeft krachtige specificaties en een bijzonder ontwerp. Op deze pagina lees je meer over het toestel.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus Pad: dit moet je weten

Je kent OnePlus natuurlijk van smartphones als de OnePlus 11. De OnePlus Pad is de eerste tablet van de Chinese fabrikant. Het apparaat beschikt over een 11,6 inch-scherm met een hoge resolutie van 2800 bij 2000 pixels. De verversingssnelheid bedraagt maar liefst 144Hz, wat voor erg soepele beelden moet zorgen. Ook de helderheid is met 500 nits prima in orde voor een tablet. De schermranden zijn bovendien lekker dun.

Het gaat dus om een redelijk high-end apparaat, wat we ook zien aan de gebruikte chip. Dat is een MediaTek Dimensity 9000. Deze processor is vergelijkbaar met de Snapdragon 8 Gen 1, die we kennen van de OnePlus 10 Pro. Daardoor gebruik je de Pad niet alleen voor surfen en Netflix kijken, maar ook voor games en bijvoorbeeld fotobewerking.

OnePlus Pad officieel

Grote accu, diverse accesoires

De OnePlus Pad heeft een 9510 mAh-accu, wat behoorlijk groot is voor dit formaat. Volgens de fabrikant kun je 14,5 uur video’s kijken op een enkele lading. Hij laadt met 67 Watt bovendien erg snel op voor een tablet. Binnen 80 minuten zit een lege batterij weer helemaal vol.

Er zitten twee camera’s op de Pad: een 8 megapixel-frontcamera voor videogesprekken en een 13 megapixel-camera op de achterkant. Die is centraal op de behuizing gepositioneerd. Dat zorgt voor een onderscheidend uiterlijk en moet voorkomen dat je de lens aanraakt met je vingers.

OnePlus levert de tablet met een ‘OnePlus Stylo’, een pennetje dat je gebruikt om het apparaat te bedienen of (aan)tekeningen te maken op het scherm. Er zal ook een toetsenbord beschikbaar zijn, waarmee je het apparaat omtovert in een laptop.

Prijzen en beschikbaarheid

Het is nog onduidelijk of de OnePlus Pad in Nederland verschijnt, maar dat ligt wel voor de hand. De prijs in Euro’s is eveneens onbekend.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews OnePlus Pad

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu