De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Samsung Galaxy M31s

Dit moet je weten over de Samsung Galaxy M31s

De Samsung Galaxy M31s is een mid-range smartphone met een enorme accu, wat een accuduur van twee dagen of langer oplevert. Verder heeft het toestel vier camera’s op de achterkant en een groot oled-scherm. Op deze pagina lees je alles over de Galaxy M31s.

Pluspunten Samsung Galaxy M31s

  • Enorme accu voor meerdere dagen gebruik
  • Complete specificaties
  • Gebruiksvriendelijke software en prima updatebeleid

Minpunten Samsung Galaxy M31s

  • Niet de snelste processor
  • Plastic behuizing voelt minder luxe aan
  • Groot en zwaar voor eenhandig gebruik

Samsung Galaxy M31s biedt uitstekende accuduur

Het belangrijkste verkoopargument van de Galaxy M31s is zijn enorme accu. De accucapaciteit is met 6000 mAh veel groter dan van concurrerende smartphones, wat de accuduur ten goede komt. De Galaxy M31s gaat bij normaal gebruik zeker twee dagen mee. Belast je het toestel minder zwaar dan is drie of zelfs vier dagen gebruik mogelijk. We hoeven je niet te vertellen hoe prettig dat is.

Het opladen van die enorme accu gaat gelukkig snel dankzij de meegeleverde 25 Watt-oplader. Binnen een paar uur is de accu vol. Een interessante feature is dat je de Galaxy M31s als powerbank kan inzetten. Verbind de usb-c-kabel vanuit het toestel met een andere smartphone en laatstgenoemde laadt op. Zo kun je bijvoorbeeld de iPhone van je vriend(in) onderweg opladen.

Alle specificaties die je nodig hebt

De accu is het mooiste punt van de Galaxy M31s, maar de overige specificaties zijn ook in orde. De smartphone draait op een vlotte Exynos-processor, dezelfde als in de Galaxy A51 zit. Het werkgeheugen is met 6GB lekker groot, waardoor je snel wisselt tussen apps en games. Met 128GB opslaggeheugen kun je veel apps, games en media opslaan.

Ook heeft het toestel een nfc-chip voor contactloze betalingen in winkels, dual-sim-ondersteuning en een vingerafdrukscanner. De selfiecamera zit in een gaatje in het scherm. Houd er rekening mee dat de Galaxy M31s niet geschikt is voor 5G.

Vier camera’s op de achterkant

Op de achterkant is een module met vier cameralenzen geplaatst. De primaire camera heeft een resolutie van 64 megapixel en fotografeert standaard in 16 megapixel voor de beste resultaten. Het toestel heeft ook een groothoeklens (12 megapixel), een macrocamera (5 megapixel) en een dieptesensor 5 (megapixel). Die laatste sensor maakt de achtergrond wazig zodat de persoon of het object op de voorgrond er meer uitspringt.

Groot en zwaar

Het scherm van de Galaxy M31s meet 6,5inch en dat is dus erg groot. Voor multimedia is dat ideaal: je films, games en apps komen goed tot hun recht. Typen met twee handen is ook prettiger. Door het oled-display ogen kleuren erg fraai en de full-hd-resolutie levert scherp beeld.

Een aandachtspunt bij deze smartphone is dat hij groot en zwaar is. Dat komt door het flinke scherm en de enorme accu, en is dus logisch. Wil je een toestel dat je met één hand kan bedienen en eenvoudig in je strakke broekzak past, dan is de Galaxy M31s niet de beste keuze.

Groot oled-scherm

Zwaardere Android-schil, goed updatebeleid

Samsung levert de Galaxy M31s bij zijn release met Android 10 en zijn OneUI-schil. Die softwareschil is best zwaar en voert visuele veranderingen door, voegt features toe en bevat apps van Samsung en derde partijen. Het updatebeleid van Samsung is goed: de fabrikant belooft twee jaar regelmatige updates. De Galaxy M31s kan dus rekenen op Android 11 en 12.

Samsung Galaxy M31s kopen

De Samsung Galaxy M31s is op moment van schrijven niet officieel in Nederland te koop. Een enkele webwinkel verkoopt het toestel via grijze import. De verkoopprijs ligt daarom tientallen euro’s hoger dan Samsungs adviesprijs. Mogelijk verschijnt de smartphone hier later wel officieel. De sterk vergelijkbare Galaxy M31 is wél officieel in Nederland te koop. Check hier de prijzen van een losse Galaxy M31.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy M31s

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu