De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Samsung S23 Plus kopen: hier is hij het goedkoopst

Let op! De Samsung S23 Plus kopen kan nog niet. Hij moet namelijk nog uitgebracht worden. Wanneer hij verkrijgbaar is, komt op deze pagina onze prijsvergelijker. Daarmee vind je heel eenvoudig de beste deal van het moment. Informatie over het toestel is gebaseerd op geruchten, lekken en aannames. Neem het dus met een korreltje zout.

Door een Samsung S23 Plus te kopen, weet je dat je een goede telefoon in huis gaat halen. De plus-versie is nog een stapje groter en beter dan de reguliere Samsung S23. Daardoor is hij natuurlijk ook iets duurder. Hoeveel hij dan precies kost? Dat zie je in onze prijsvergelijker. Daarin vind je altijd de beste aanbiedingen van dit moment.

Voor wie is de Samsung S23 Plus kopen het meest geschikt?

De mensen die een Samsung S23 Plus kopen, zijn op zoek naar een top toestel met een wat groter scherm. De hardware en software zijn uiteraard geweldig. Dit maakt de smartphone geschikt voor alle taken die je kan bedenken. Dankzij het wat grotere scherm is het fijner om series te kijken en games te spelen. Uiteraard is het ook fijner om te multitasken.

Je koopt de Samsung S23 Plus daarom als je veel profijt gaat hebben van het grotere scherm en daar ook bereid bent voor te betalen. Bovendien wil je je smartphone voor intensieve taken inzetten. Dat kan ook op zakelijk vlak zijn.

De Samsung S23 Plus kopen als los toestel of toch met abonnement?

Door de Samsung S23 Plus te kopen als los toestel, betaal je in één keer het hele bedrag. Dat is een flinke hap uit je spaarrekening, maar daarna heb je wel lagere maandlasten. Je hoeft het toestel immers niet meer af te betalen. Door hem te combineren met een sim only abonnement, geniet je dan alsnog van alle voordelen die dat met zich meebrengt.

Je kunt bij een los toestel ook nooit met een BKR-registratie te maken krijgen, omdat je geen lening afsluit. 

Abonnement

Koop je hem liever toch direct met abonnement? Dan houd je nu meer geld over voor andere leuke dingen, maar zijn je maandelijkse kosten vervolgens hoger. Je betaalt je toestel immers af in maandelijkse termijnen.

Je krijgt in dit geval wél te maken met een BKR-registratie. Voor de meeste mensen geen probleem, maar niet fijn als je de aankomende twee jaar een huis wil kopen. Je krijgt dan veel minder hypotheek. 

Zo gebruik je de prijsvergelijker

Als je enkel en alleen geïnteresseerd bent in de beste prijs, dan ben je snel klaar. De goedkoopste optie staat namelijk altijd bovenaan. 

Heb je ook nog andere eisen? Denk aan meer opslagcapaciteit, een bepaalde kleur, levertijd en meer? Gebruik dan de filteropties. Je ziet dan alleen nog het aanbod waar je ook daadwerkelijk in geïnteresseerd bent.

Zodra je de beste deal voor jou gevonden hebt, klik je op de aanbieding. Je wordt dan meteen doorgestuurd daar de juiste pagina van de aanbieder. Wel zo makkelijk.

Daar kun je jouw Samsung S23 Plus kopen zoals je normaal ook zou doen. Door onze prijsvergelijker te hebben gebruikt, weet je nu zeker dat je de beste deal hebt gescoord.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's