De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Sony Xperia E4

8

Sony Xperia E4: budgettopper voor 2015

De Sony Xperia E4 is de opvolger van de betaalbare Xperia E3 die Sony eind 2014 uitbracht. Het nieuwe toestel is voorzien van een groter scherm en een snellere processor. Het display meet nu 5 inch en heeft een iets hogere resolutie van 960 bij 540 pixels. Verder heeft de E4 een vlotte 1,3GHz quadcore-processor van MediaTek aan boord, die wordt bijgestaan door 1GB aan werkgeheugen. Voor de opslag van je favoriete apps, games en foto’s heb je 8GB tot je beschikking. Dit is eventueel uit te breiden tot maximaal 32GB met een micro-sd-kaartje.

De Xperia E4 is een slag groter dan zijn voorganger, maar dankzij de dunne schermranden is hij ook met één hand nog prima te bedienen. Foto’s schiet de smartphone met de 5 megapixel-camera aan de achterkant en de 1,9 megapixel-camera aan de voorkant. De accu heeft een relatief hoge capaciteit, zodat de Xperia E4 zo’n twee dagen vooruit kan op één batterijlading. Lees ook over de opvolger van deze telefoon, de Sony Xperia E5.

De Sony Xperia E4 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Xperia E4 is één van de budgetmodellen van Sony voor 2015. Het toestel heeft een introductieprijs van 169 euro en beschikt over de volgende features:

  • 5 inch-scherm met 960 bij 540 pixels
  • Vlotte 1,3GHz quadcore-processor en 1GB aan werkgeheugen
  • 8GB opslagruimte, eventueel uitbreidbaar met een geheugenkaartje
  • Prima 5 megapixel-camera met flitser aan de achterkant

Sony Xperia E4g: 4G-ondersteuning en lange accuduur

In februari 2015 is ook de Sony Xperia E4g geïntroduceerd, een variant van de E4 die over 4G-ondersteuning beschikt. Dat betekent dat je in zowel Nederland als België overal snel mobiel kunt internetten, mits je telefoonabonnement 4G ondersteunt natuurlijk.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Sony Xperia E4

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu