Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Sony Xperia E4

Sony Xperia E4
Scherm 4.7 / 5 inch
Camera 5 megapixel

Sony Xperia E4: budgettopper voor 2015

De Sony Xperia E4 is de opvolger van de betaalbare Xperia E3 die Sony eind 2014 uitbracht. Het nieuwe toestel is voorzien van een groter scherm en een snellere processor. Het display meet nu 5 inch en heeft een iets hogere resolutie van 960 bij 540 pixels. Verder heeft de E4 een vlotte 1,3GHz quadcore-processor van MediaTek aan boord, die wordt bijgestaan door 1GB aan werkgeheugen. Voor de opslag van je favoriete apps, games en foto’s heb je 8GB tot je beschikking. Dit is eventueel uit te breiden tot maximaal 32GB met een micro-sd-kaartje.

De Xperia E4 is een slag groter dan zijn voorganger, maar dankzij de dunne schermranden is hij ook met één hand nog prima te bedienen. Foto’s schiet de smartphone met de 5 megapixel-camera aan de achterkant en de 1,9 megapixel-camera aan de voorkant. De accu heeft een relatief hoge capaciteit, zodat de Xperia E4 zo’n twee dagen vooruit kan op één batterijlading. Lees ook over de opvolger van deze telefoon, de Sony Xperia E5.

De Sony Xperia E4 in vogelvlucht

De Xperia E4 is één van de budgetmodellen van Sony voor 2015. Het toestel heeft een introductieprijs van 169 euro en beschikt over de volgende features:

  • 5 inch-scherm met 960 bij 540 pixels
  • Vlotte 1,3GHz quadcore-processor en 1GB aan werkgeheugen
  • 8GB opslagruimte, eventueel uitbreidbaar met een geheugenkaartje
  • Prima 5 megapixel-camera met flitser aan de achterkant

Sony Xperia E4g: 4G-ondersteuning en lange accuduur

In februari 2015 is ook de Sony Xperia E4g geïntroduceerd, een variant van de E4 die over 4G-ondersteuning beschikt. Dat betekent dat je in zowel Nederland als België overal snel mobiel kunt internetten, mits je telefoonabonnement 4G ondersteunt natuurlijk.

 

Pluspunten Xperia E4

  • Lage prijs
  • Goede accuduur
  • 4G-ondersteuning

Minpunten Xperia E4

  • Relatief dik
  • Lage schermresolutie
Sony Xperia E4
Welke Sony Xperia E4 wil je?
Wij hebben momenteel geen Sony Xperia E4 aanbiedingen voor je.
Sim only nodig?

Sony Xperia E4 video

Laatste berichten

Sony Xperia E4g hands-on: stevige budgettelefoon met 4G

Sony Xperia E4g hands-on: stevige budgettelefoon met 4G

Reviews De Sony Xperia E4g werd een week geleden al aangekondigd, maar we moesten even tot het MWC wachten om met de budgetsmartphone aan de slag te kunnen. In deze Sony Xperia E4g preview lees je onze eerste indruk.
Sony introduceert 4G-smartphone Xperia E4g voor 129 euro

Sony introduceert 4G-smartphone Xperia E4g voor 129 euro

Nieuws Sony heeft dinsdag de 4G-versie van zijn betaalbare smartphone Xperia E4 gepresenteerd, die vanaf april voor een adviesprijs van 129 euro te koop is.
Sony Xperia E4 officieel: budgettoestel met groot scherm

Sony Xperia E4 officieel: budgettoestel met groot scherm

Nieuws De Sony Xperia E3 krijgt op korte termijn een opvolger. Al eerder lekten specs van de Xperia E4 uit en vandaag heeft Sony het nieuwe budgetmodel officieel uit de doeken gedaan.