De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Sonos: het complete overzicht

Wouter Nijsen
1 min leestijd
Sonos

Sonos is een Amerikaans elektronicabedrijf dat zich voornamelijk richt op het produceren en verkopen van draadloze audioproducten. Het bedrijf werd in 2002 door een drietal Amerikanen opgericht en het hoofdkantoor is gevestigd in Santa Barbara, Californië. Sonos verkoopt zijn speakers echter ook in Nederland en België.

Lees verder na de advertentie.

Het laatste nieuws over Sonos

De producten van Sonos

Sonos

Sonos omschrijft haar producten als intelligente draadloze HiFi-systemen en audio-componenten. Hierbij richt het bedrijf zich voornamelijk  op producten die onder de Multi-Room Music System-lijn vallen. Dit zijn audiosystemen en speakers die gemakkelijk met elkaar te gebruiken zijn, zodat ze meerdere kamers met geluid vullen. De nadruk ligt op het draadloos afspelen van je muziek, al is  een groot deel voorzien van bekabelde aansluitingen. De producten van Sonos zijn te bedienen met de zogenoemde Desktop Controller, een applicatie die je voor je pc of Mac dient te downloaden. Daarnaast is het mogelijk om met de Controller For Android de audiosystemen aan te sturen met je Android-toestel.

Sonos heeft ook een productlijn met zogenoemde ZonePlayers. Hieronder valt een viertal categorieën: de Connect, Playbar, Play en SUB. Eerstgenoemde legt meer de nadruk op het draadloos streamen van muziek. De PlayBar is een kwalitatief hoogwaardige, maar ook prijzige soundbar die werkt zoals de meeste soundbars maar daarnaast ook aan een muur vastgemaakt kan worden. De Sonos Play:1, Play:3 en Play:5 zijn draadloze muzieksystemen die elk over een verschillend aantal drivers beschikken. De speakers kunnen aan elkaar worden gekoppeld en bediend worden met een app of de Sonos-software voor de pc en Mac. De Sonos SUB produceert tot slot een dieper geluid en dient als aanvulling op de andere Sonos-producten. Net als andere producten van Sonos heeft de SUB een fiks prijskaartje.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu