CloudTalk presenteert nieuwe messenger-app voor Android

Wouter Nijsen
25 april 2011, 15:57
1 min leestijd
CloudTalk presenteert nieuwe messenger-app voor Android

Het begint er steeds meer op de lijken dat de telefoon en sms-functie van smartphones meer op de achtergrond gedrongen worden door messenger-apps. Veel Android-bezitters maken inmiddels gebruik van apps als Pingchat! en WhatsApp voor het uitwisselen van berichten. Zo veel zelfs dat telecom-operators hun inkomsten uit spraak en sms in een dusdanig vlot tempo zien dalen dat er gewerkt wordt aan speciale data-abonnenten voor dit soort berichten-over-IP applicaties. Een nieuwe speler op de messenger markt is CloudTalk die vandaag een app voor zowel Android als iPhone gepresenteerd heeft.

Lees verder na de advertentie.

CloudTalk noemt zichzelf een “social communications platform” en is geschikt voor het gratis versturen van tekst, foto’s, video en gesproken berichten. CloudTalk vind zelf dat de gesproken berichten de belangrijkste mogelijkheid van de app zijn. Is deze voicemail 2.0 alleen niet voldoende om iets duidelijk te maken dan kun je je gesproken bericht voorzien van een foto, video of tekst.

Je kunt ervoor kiezen een bericht naar 1 persoon te sturen, naar een bepaalde groep of zelfs naar de gehele Cloud-community zodat alle ClouTalk gebruikers op een bericht kunnen reageren. Je kunt zelf groepen aanmaken en zo je eigen community creëren waarbij jij als moderator de berichten in je groep eventueel kunt bewerken en gebruikers kunt blokkeren.

CloudTalk is geschikt voor Android 1.6 of hoger en gratis te downloaden in de Android Market. Direct downloaden kan door het scannen van onderstaande QR-code. Meer informatie over deze nieuwe messenger-app is te vinden op de website van CloudTalk.

Via: Persbericht

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu