De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Grote Hangouts-update: samengevoegde conversaties, verbeterd design en nieuw geluidje

Redactie
22 april 2014, 11:38
1 min leestijd
Grote Hangouts-update: samengevoegde conversaties, verbeterd design en nieuw geluidje
hangouts update

De fijne chatdienst Google Hangouts  is  van een grote update voorzien die enkele hele vervelende eigenschappen uit de app haalt. Zo zorgt de laatste Hangouts update ervoor dat gesprekken die je met een of meer dezelfde personen voert, worden samengevoegd in één conversatie. Een fijne verbetering, aangezien voorheen – in tegenstelling tot iMessage – sms’jes en chatberichten nog apart werden getoond. Nu maken ze beide deel uit van dezelfde conversatie, zodat je gemakkelijker kunt teruglezen waar je het wel en niet met je vrienden over hebt gehad, en heb je geen dubbele ‘gesprekken’ meer binnen Hangouts.

Lees verder na de advertentie.

Hangouts update

Verder is de interface een klein beetje op de schop genomen waardoor jouw berichten voortaan groen kleuren. Ook is de contactenlijst versimpeldL er zijn nu mensen die op Hangouts zitten, en jouw contacten op de telefoon. Hierdoor kun je simpeler door je contacten navigeren en mensen een sms’je sturen.

Daarnaast heeft Google een nieuw notificatiegeluid voor Hangouts toegevoegd, zijn er handige status-updates beschikbaar (zoals een automatische ‘in gesprek’ tijdens een telefoon) en is de kwaliteit van video- en audiogesprekken verbeterd. Een andere gave feature die de Hangouts update brengt is de nieuwe widget. Zo kun je snel vanaf je homescreen je laatste berichten zien. Als laatste kun je voortaan op een afbeelding drukken om ‘m op te slaan.

Lees ook

Word ook een Hangouts-meester met ons uitgebreide Hangouts Android-artikel, met tips en alles wat je moet weten.

Download

Hangouts is gratis te downloaden in Google Play. De update wordt momenteel uitgerold, maar is hier als apk-bestand te downloaden. Lees ook onze handleiding Android apk bestanden installeren.

Download: Hangouts (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu