Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

HBO GO krijgt Chromecast-ondersteuning

Gijs Ettes
9 september 2014, 14:43
1 min leestijd
HBO GO krijgt Chromecast-ondersteuning
HBO GO Chromecast

HBO GO, de online streamingservice van HBO, heeft sinds vandaag ondersteuning voor de Chromecast. Daardoor kunnen abonnees van de dienst eenvoudig en snel hun favoriete films en series naar hun tv streamen. Hierbij kun je denken aan populaire shows als Boardwalk Empire, Game of Thrones en The Knick.

Tijdens het bladeren door de catalogus in de HBO GO-app voor Android kun je met een druk op de knop een aflevering naar je tv streamen. Daarnaast is het mogelijk om twee HBO programma’s tegelijkertijd te bekijken. Terwijl je een programma cast, is het namelijk ook mogelijk om een ander programma op je tablet of smartphone te starten. Verder worden afleveringen desgewenst doorlopend afgespeeld, zodat je niet je Android-toestel erbij hoeft te pakken om een volgende aflevering te starten.

Lees verder na de advertentie.

HBO GO Chromecast-ondersteuning mét ondertitels

Chromecast website

Verder handig aan de HBO GO-app is dat deze diverse taal- en ondertitelingsopties heeft. Ben je het Engels niet helemaal machtig of vind je het prettig om een vertaling in beeld te hebben, dan is dat geen probleem. Een aflevering met ondertitels casten verloopt vlekkeloos.

HBO-abonnees met een Chromecast kunnen direct nadat ze de Android-app hebben geüpdatet starten met casten. De streamingdienst detecteert – mits in hetzelfde netwerk – de Chromecast automatisch en toont een nieuwe knop waarmee programma’s naar het grote scherm gestreamd  kunnen worden.

Download HBO GO in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu