De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

KPN Visual Voicemail-app nu beschikbaar in de Play Store

Thomas Haenen
7 december 2017, 15:55
2 min leestijd
KPN Visual Voicemail-app nu beschikbaar in de Play Store

KPN heeft zijn Visual Voicemail-app voor Android in de Play Store geplaatst. Daarmee wordt het een stuk makkelijker om achtergelaten berichten terug te luisteren.

Lees verder na de advertentie.

KPN VoiceMail-app voor Android beschikbaar

KPN rolt dit najaar zijn vernieuwde voicemaildienst uit. De meeste klanten hebben inmiddels bericht ontvangen dat ze zijn overgeschakeld. De grootste vernieuwing is ondersteuning voor Visual Voicemail. Met een speciale Android-app, die nu beschikbaar is, kun je makkelijker je voicemailberichten afluisteren.

In de KPN VoiceMail-app zie je in één oogopslag welke berichten je hebt ontvangen. Vervolgens selecteer je zelf het bericht dat je wil terugluisteren. Dat bericht kun je tevens pauzeren en door- of terugspoelen. Bij het bericht wordt de afzender getoond, die je direct terug kunt bellen vanuit de app. KPN is de eerste provider van Nederland die Visual Voicemail voor Android aanbiedt.

Mocht je geen behoefte hebben aan de Visual Voicemail-app, dan is er ook de huidige manier gebruiken om je berichten terug te luisteren. Wel veranderen er enkele aspecten van de dienst. Zo schroeft KPN het maximale aantal welkomstboodschappen terug van vijf naar twee. Ook verdwijnt de VoiceMail Planner, waarmee je de welkomstboodschappen kon inplannen voor verschillende tijdstippen. Daarnaast kun je niet meer direct terugbellen naar een voicemail door tijdens het beluisteren op 1 te drukken.

Wel wordt het uitschakelen van voicemail gemakkelijker. Dat doe je door ‘UIT’ naar 1233 te sms’en. Opnieuw inschakelen gaat ongeveer hetzelfde, door ‘AAN’ naar 1233 te sturen. KPN-klanten krijgen automatisch een melding zodra het nieuwe voicemailsysteem beschikbaar is voor ze. De app, die halverwege december verschijnt, is volledig gratis.

Let op: met het overschakelen naar de nieuwe voicemaildienst verdwijnen straks ook je oude berichten. KPN zegt deze na 14 december automatisch te verwijderen. Heb je berichten die je wil bewaren, dan zul je een kopie moeten maken met eigen opname-apparatuur.

KPN VoiceMail voor Android downloaden

De app is gratis beschikbaar in de Play Store via onderstaande link. Je hebt een smartphone met Android 4.4 of nieuwer nodig. Ben je op zoek naar een nieuw abonnement? Met prijsvergelijker kun je de beste aanbiedingen vergelijken, bijvoorbeeld voor een sim only-abonnement van KPN.

Download KPN VoiceMail in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu