De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

HTC Desire Eye

7,5

HTC Desire Eye: topper met flinke selfiecamera

De HTC Desire Eye is een HTC-toestel dat beschikt over niet één, maar twee flinke 13 megapixel-camera’s. Ze hebben allebei een grote sensor en een dubbele ledflitser, zodat je – ook in situaties met weinig licht – scherpe foto’s en selfies schiet. Het toestel legt de nadruk op fotografie: de camera-app heeft veel mogelijkheden zoals een selfiemodus waarbij automatisch foto`s worden geschoten als je `Say smile` zegt.

Verder heeft de camera opties om je foto`s te verfraaien en kun je met de front- en backcamera tegelijkertijd fotograferen en filmen. De camerasoftware is in staat om een foto gemaakt met de frontcamera in een foto te plakken die is gemaakt met de camera aan de achterzijde. Ook heeft de frontcamera gezichtsherkenning- en tracking, kunnen portretten worden samengevoegd en is er een fotohokjes-modus die een collega van vier kiekjes maakt. Tot slot kun je bij het voeren van videogesprekken de camera laten inzoomen op gezichten, zodat je elke gesprekspartner in een apart vlak kunt volgen.

De HTC Desire Eye in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

Het meest kenmerkende aan de HTC Desire Eye is de grote selfiecamera. Hiermee schiet je volgens HTC de ultieme zelfportretten. Verder is het toestel voorzien van uitstekende specificaties en een opvallend design. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • Uitstekende frontcamera voor de beste selfies
  • Camera-app is voorzien van veel functies om foto’s aan te passen
  • Prachtig 5,2 inch-scherm met 1920 bij 1080 pixels
  • Vlotte specificaties

Meer over de HTC Desire Eye

HTC Desire Eye Experience

Selfies zijn populairder dan ooit en daarom komt HTC met de Desire Eye; een toestel specifiek gericht op het maken van zelfportretten. Om de smartphone zelfportretten  in goede kwaliteit te laten schieten, heeft HTC het toestel een 13 megapixel-frontcamera gegeven. Dit zorgt ervoor dat selfies er erg fraai  uitzien, zowel overdag als in het donker.

De focus op fotografie  betekent niet dat HTC veel concessies heeft moeten doen. Het toestel is namelijk voorzien van rappe interne hardware en kan daarnaast met 4G overweg. Dit maakt de smartphone voldoende toekomstbestendig. Ook fijn aan de Desire Eye is het grote 5,2 inch-scherm. Deze heeft een hoge resolutie van 1920 bij 1080 pixels, waardoor beelden er scherp en kleurrijk  uitzien. De grootte van het scherm zorgt er echter wel voor dat het toestel lastig met één hand te bedienen is.

De HTC Desire Eye draait uit de doos op Android 4.4.4 (KitKat) en kreeg ook de update naar Android Lollipop. Uiteraard is Sense, de bekende Android-schil van HTC, aanwezig. Sense is in de loop der jaren flink verbeterd en draait  op de Desire Eye soepel en vloeiend. Daarnaast brengt de skin enkele handige apps en Blinkfeed met zich mee. Laatstgenoemde fungeert als een soort ‘persoonlijk startscherm’, zodat je met een enkele swipe toegang hebt tot je favoriete content.

Ook de accu van de HTC Desire Eye is het vermelden waard. Deze heeft niet een heel grote capaciteit (2400 mAh), maar staat desondanks garant voor zo’n anderhalve dag bij normaal gebruik. Verder zijn er een aantal energiebesparende modi aanwezig, waarmee je de batterijduur van de Eye kunt verlengen. Uiteraard hebben we de HTC Desire Eye grondig getest, onze bevindingen lees je in de uitgebreide HTC Desire Eye review.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews HTC Desire Eye

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu