Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Diverse HTC-toestellen krijgen meer camerafuncties

Gijs Ettes
9 oktober 2014, 11:55
1 min leestijd
Diverse HTC-toestellen krijgen meer camerafuncties
HTC Desire Eye Experience

Gisteravond onthulde HTC de Desire Eye, een nieuwe high-end smartphone die is voorzien van twee 13 megapixel-camera’s met een dubbele flitser. Het toestel onderscheidt zich door de camera’s, maar ook dankzij een camera-app die over veel meer functies beschikt. Zo kun je met de front- en backcamera tegelijkertijd fotograferen en filmen, is er een fotohokjesmodus die vier kiekjes samenvoegt, geavanceerde face-tracking en een selfiemodus waarbij automatisch foto`s worden geschoten als je `Say smile` zegt.

De camera-app is tevens in staat om een foto gemaakt met de frontcamera in een foto te plakken die is gemaakt met de camera aan de achterzijde. De mogelijkheden behoren tot het Eye Experience-pakket dat op korte termijn ook beschikbaar wordt voor andere recente toestellen van HTC.

Lees verder na de advertentie.

Eye Experience biedt meer fotofuncties

De volgende HTC-smartphones worden naar verwachting medio november voorzien van het Eye Experience-pakket:

Het lijkt erop dat vooralsnog alleen de midrange en high-end toestellen van HTC de extra camerafuncties krijgen. Goedkopere toestellen die dit jaar zijn verschenen en niet in het lijstje staan, zijn bijvoorbeeld de Desire 610 en Desire 510

Het laatste nieuws over HTC

Hieronder lees je het laatste nieuws met betrekking tot HTC. Op zoek naar een ander HTC-model? Kijk dan in het overzicht met  HTC Android Smartphones.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Desire Eye
HTC Desire Eye

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu