HTC Legend

HTC Legend: opvolger van de populaire HTC Hero

De  HTC Legend  is met Android 2.1, een aluminium behuizing en een groot oled-scherm een waardige opvolger van de HTC‘s Hero. De HTC Legend draait op de nieuwste versie van het Android OS, heeft de meest actuele versie van HTC Sense en is dankzij de aluminium behuizing een echte blikvanger.

De HTC Legend heeft een zogenaamde `unibody` behuizing, zoals we kennen van de Apple MacBook. Het betekent dat de behuizing uit één stuk aluminium is gemaakt en het is de eerste keer dat HTC voor deze oplossing heeft gekozen. Het aluminium geeft de HTC Legend een luxe uitstraling. Ook nieuw is de optische trackpad, in plaats van een trackball. Vergeleken met de HTC Hero is er veel verbeterd: dit toestel is sneller, heeft een minder opvallende knik en oogt wat strakker en zakelijker dan z`n voorganger.

Lees verder na de advertentie.

De HTC Legend is een betaalbaar Android-toestel in de middenklasse. Zoek je een high-end Android-toestel, dan ben je beter af met de  HTC Desire, die we elders op deze site bespreken.

We hebben de HTC Legend uitvoerig getest en een review over het toestel geschreven. De conclusie van deze review lees je hieronder.

De HTC Legend is een prima smartphone voor mensen die het beste compromis zoeken tussen prijs, prestaties, uiterlijk en de nieuwste software. Android 2.1 en de nieuwe versie van HTC Sense werken zonder haperen op dit toestel. Het AMOLED-scherm is kleurrijk en helder, de webbrowser is snel en er is goed nagedacht over de integratie met diensten als Facebook. Dit is een toestel waar je makkelijk verliefd op kunt worden en we verwachten dan ook dat de HTC Legend net als de HTC Hero opnieuw een toestel is dat veel nieuwe gebruikers zal overhalen om voor het Android-platform te kiezen. Als je nog sneller en beter wilt kies je de HTC Desire, maar wie ook waarde hecht aan een mooi uiterlijk en een betaalbaar toestel, zit met de HTC Legend goed.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews HTC Legend

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu