De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Lenovo Phab 2 Pro

Lenovo Phab 2 Pro: eerste smartphone met Project Tango

De Lenovo Phab 2 Pro is een bijzondere Android-smartphone met een gigantisch 6,4 inch-scherm. Het toestel is onderdeel van Project Tango, Google’s augmented reality-project. De Phab 2 Pro is uitgerust met verschillende extra camera’s en sensoren die het mogelijk maken om virtuele objecten zo realistisch mogelijk in de echte wereld te plaatsen. Zo kun je je huis virtueel inrichten of spannende games spelen die je omgeving benutten.

Maar ook zonder augmented reality is de Phab 2 Pro een interessant toestel. Het 6,4 inch-scherm is gigantisch, maar door de hoge resolutie van 2560 bij 1440 pixels wel haarscherp. Dat maakt dit toestel uitstekend geschikt voor video’s, games en ander vermaak. Bovendien is er veel ruimte voor een accu met een capaciteit van wel 4050 mAh, waardoor de Phab 2 Pro meerdere dagen zonder opladen meekan.

De Lenovo Phab 2 Pro in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

Hoewel vooral het grote scherm van de Phab 2 Pro opvalt, is ook de overige hardware dik in orde. Met een krachtige octacore-processor en veel werkgeheugen ben je verzekerd van goede prestaties. Apps zullen soepel lopen, maar ook games zijn geen enkel probleem. En, mooi meegenomen: de Phab 2 Pro is krachtig en snel, maar toch nog relatief goedkoop.

  • 6,4 inch-scherm met resolutie van 2560 bij 1440 pixels
  • Krachtige Snapdragon 652-processor met 8 cores, 4GB werkgeheugen
  • 64GB opslagruimte, uitbreidbaar met een geheugenkaart
  • 16 megapixel-camera achterop, 8 megapixel-camera voorop
  • Eerste smartphone voor Project Tango: beleef games en apps met augmented reality in de echte wereld
  • Grote accu met capaciteit van 4050 mAh, ondersteunt turboladen

Project Tango en de Phab 2 Pro

Misschien zegt augmented reality je niets, maar de kans is groot dat je het ooit wel eens geprobeerd hebt. Pokémon GO is namelijk een uitstekend beeld van de technologie: virtuele monsters die in de echte wereld geplaatst worden. Google is al jaren bezig met AR en onderzoekt met ‘Project Tango’ naar manieren om de technologie zo goed mogelijk in smartphones te integreren. De Phab 2 Pro is de eerste telefoon die al die technologie gebruikt.

De Phab 2 Pro wordt geleverd met verschillende ‘Real World’-apps, waarmee je al die extra sensoren en camera’s volledig kunt inzetten. Gebruik bijvoorbeeld Home Improvement of ‘Woorld’ om nieuwe meubels alvast uit te proberen in je eigen huis. De camera’s zijn zo accuraat en snel dat je je telefoon ook kunt gebruiken om muren en vloeren op te meten. Of speel Raise, om een virtuele puppy in huis te halen. De puppy kan spelen tussen je meubels en door jou getraind worden. Project Tango zorgt ervoor dat hij echt in jouw woonkamer rond rent.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Lenovo Phab 2 Pro

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu