De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Android L veiliger dankzij implementatie Samsung KNOX

Gijs Ettes
25 juni 2014, 20:30
1 min leestijd
Android L veiliger dankzij implementatie Samsung KNOX
Samsung KNOX

Onderdelen van Samsungs beveiligingssuite KNOX worden ingebouwd in Android 5.0, zo heeft Samsung bekendgemaakt. De nieuwe Android-versie, die eerder vandaag werd onthuld, bevat een aantal functies voor zakelijke gebruikers en IT-beheerders om bedrijfsdata veilig te gebruiken en op te slaan. Op die manier willen Samsung en Google Android veiliger maken voor de werkvloer. “We zijn verheugd met deze mogelijkheid om met Google samen het zakelijke ecosysteem van Android te verbeteren om zo de beste zakelijke Android-toestellen te produceren. Hierdoor kunnen medewerkers nog beter mobiel werken”, aldus Erik Swart van Samsung.

In mei vorig jaar kreeg Samsung KNOX de de STIG-goedkeuring van het Amerikaanse Ministerie van Defensie. De goedkeuring betekent  dat Samsung-toestellen met KNOX mogen worden gebruikt op de netwerken van het ministerie. KNOX is het enige Android-beveiligingsplatform dat deze accreditatie heeft verkregen.

Lees verder na de advertentie.

Meer over Samsung KNOX

Volgens Samsung voldoet KNOX aan de toenemende vraag naar een veilig en flexibel mobiel platform. De beveiligingssuite versleutelt data en speciaal ontwikkelde applicaties binnen de KNOX-container, waardoor je een Android-toestel met KNOX zowel voor werk- privédoeleinden kunt gebruiken. Bedrijfsdata is immers altijd goed versleuteld en beveiligd.

Lees meer over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu