Dit is het nieuwe logo van Android

Redactie
4 juni 2014, 12:21
1 min leestijd
Dit is het nieuwe logo van Android
android logo

Android heeft een nieuwe logo, zo blijkt uit de nieuwe bootanimatie van de aankomende LG G Watch. Een video die de bootanimatie – hetgeen dat je te zien krijgt als je een apparaat opstart – laat zien, beschikt over een nieuw Android logo. Normaliter is het Android-logo blauw en heeft het een futuristisch lettertype, het nieuwe Android logo is wit, minimalistisch en maakt mogelijk gebruik van het nieuwe lettertype dat ook met Android 4.4 KitKat wordt gebruikt. Het is vooralsnog onduidelijk of het nieuwe logo ook naar andere apparaten komt, maar dat is wél de verwachting.

Lees verder na de advertentie.

Android logo in bootanimatie

https://www.youtube.com/watch?v=Yks-GuClSJ8

Lees meer belangrijk nieuws over Android

Over de G Watch

LG G Watch video

De LG G Watch is de aankomende smartwatch van de Zuid-Koreaanse fabrikant die werkt met Android Wear, de speciale versie van Googles besturingssysteem dat is bedoeld voor apparaten die je op je lichaam draagt. De smartwatch kan veel meer dan alleen de tijd tonen. Hij geeft bijvoorbeeld meldingen voor inkomende mails en telefoongesprekken weer, maar laat je ook je agenda raadplegen, direct vanaf je pols.

Een releasedatum en prijs van de G Watch zijn vooralsnog onbekend. Tijdens de presentatie van de LG G3 liet een LG-bestuurder de G Watch om zijn pols even zien, om er vervolgens niets meer over te zeggen. LG heeft inmiddels gezegd dat de G Watch niet ‘te duur’ wordt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu