Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Nieuw Galaxy S5 concept laat gebogen scherm en nep-leren achterkant zien

Redactie
6 januari 2014, 13:34
1 min leestijd
Nieuw Galaxy S5 concept laat gebogen scherm en nep-leren achterkant zien
galaxys5-concept1

Het regent de afgelopen periode concepten van de Galaxy S5. Logisch: het wordt waarschijnlijk het meest populaire toestel van 2014. Een nieuw Galaxy S5 concept laat opnieuw een gebogen scherm zien, zoals Samsung al eerder implementeerde bij de Galaxy Round. Ook een nep-leren achterkant is van de partij, eenzelfde achterzijde als de Galaxy Note 3.

Volgens de maker van het concept krijgt de Galaxy S5 een 5,25 inch-scherm dat lichtelijk gebogen is en een aluminium behuizing met een nep-leren achterkant. Het concept laat geen verdere specificaties zien.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S5 concept: wat verwachten wij?

galaxy-s5-render-2014-490x275

Dergelijke concepten worden gemaakt om je fantasie te prikkelen wat er allemaal mogelijk is, en hoe Samsungs nieuwe vlaggenschip er mogelijk uit gaat zien. Er zijn al eerdere concepten ontwikkeld, zoals dit interessante Galaxy S5 concept.

Wat betreft specificaties verwachten we dat het toestel een scherm met een minimale afmeting heeft van 5 inch en een QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Ook ligt voor de hand dat de Galaxy S5 is voorzien een Samsung Exynos 6-chipset, ten minste 2GB of 3GB werkgeheugen, 16/32GB uitbreidbaar opslaggeheugen en minimaal draait op Android 4.4. Recente berichten wijzen erop dat Samsung-smartphones uitgebracht in 2014 zijn voorzien van een 16-megapixel-camera, en dat zou zomaar ook voor de Galaxy S5 kunnen gelden.

→  Wil je als eerste een  Samsung Galaxy S5 kopen?  Lees dan het laatste nieuws over dit aankomende toptoestel en kom alles te weten over de  Samsung Galaxy S5 prijs, wanneer de verkoop start en meer.

Lees meer over de Galaxy S5

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu