De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Samsung houdt Galaxy S5 release in maart’

Redactie
5 januari 2014, 15:00
1 min leestijd
‘Samsung houdt Galaxy S5 release in maart’
Galaxy S5 release

Samsung houdt de langverwachte Galaxy S5 release in maart. Dat bericht de Russische journalist Eldar Murtazin, die al eerder juiste informatie over onaangekondigde smartphones naar buiten bracht. Ook meldt Murtazin dat hij foto’s en andere informatie van de Galaxy S5 heeft. Hij verwacht dat het nieuwe vlaggenschip van Samsung vanaf 1 mei te koop is, na de aankondiging in maart.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S5: wat wij verwachten

Wat betreft specificaties verwachten we dat het toestel een scherm met een minimale afmeting heeft van 5 inch en een QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Ook ligt voor de hand dat de Galaxy S5 is voorzien een Samsung Exynos 6-chipset, ten minste 2GB of 3GB werkgeheugen, 16/32GB uitbreidbaar opslaggeheugen en minimaal draait op Android 4.4. Recente berichten wijzen erop dat Samsung-smartphones uitgebracht in 2014 zijn voorzien van een 16 megapixel-camera, en dat zou zomaar ook voor de Galaxy S5 kunnen gelden.

De Samsung Galaxy S5 zou de eerste Samsung-smartphone met het recent aangekondigde LPDDR4-werkgeheugen kunnen worden. Het Zuid-Koreaanse bedrijf zou al aan het begin van 2014 met de productie van het enorm snelle werkgeheugen willen beginnen, waarna de smartphone hoogstwaarschijnlijk 4GB werkgeheugen krijgt.

→  Wil je als eerste een  Samsung Galaxy S5 kopen?  Lees dan het laatste nieuws over dit aankomende toptoestel en kom alles te weten over de  Samsung Galaxy S5 prijs, wanneer de verkoop start en meer.

[mailchimpsf_form]

Lees meer over de Galaxy S5

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu