‘Galaxy Tab 4 en Galaxy Gear 2 maken hun opwachting tijdens MWC’

Galaxy Tab 4 en Galaxy Gear 2Naar verluidt maken we tijdens het Mobile World Congress (24-27 februari) voor het eerst kennis met de Galaxy Tab 4 en Galaxy Gear 2. ZDNet Korea heeft gesproken met betrouwbare bronnen binnen Samsung die aangeven dat de fabrikant tijdens het telecomevenement verschillende smartphones, tablets en wearables onthult, waaronder de Galaxy Tab 4 en Galaxy Gear 2.

De Galaxy Tab 4 komt waarschijnlijk in drie varianten met een 7-inch, 8-inch en 10,1 inch-scherm; net zoals dat het geval was bij de vorige Galaxy Tab. De tablets worden alle drie aangedreven door een 1,2GHz-quadcore-processor en een accu met een capaciteit van 6800 mAh. Daarnaast draaien ze op Android 4.4 (KitKat) en hebben ze maximaal 64GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Galaxy Gear 2 wordt vooral een evolutie van zijn voorganger, met waarschijnlijk betere specificaties en een flexibel oled-scherm. Over welke hardware het slimme horloge van Samsung precies beschikt, is nog onbekend. Samsung reageert niet op geruchten met betrekking tot onaangekondigde producten.

Tijdens het Mobile World Congress wordt mogelijk ook de Galaxy S5 onthuld. Er is veel bericht over het design en de specificaties van het aankomende toptoestel, maar die heeft Samsung grotendeels geheim weten te houden. De verwachting is wel dat het Galaxy S5 scherm randloos wordt en dankzij een Galaxy S5 screenshot konden we onlangs kennismaken met de vernieuwde interface.

Lees het laatste Samsung Galaxy S5 nieuws

Hieronder vind je de meest recente Galaxy S5 geruchten en nieuwtjes op een rijtje. Daarnaast kun je de verwachte  Galaxy S5 specificaties bekijken.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.