Tip: flinke korting op de Samsung Gear 2 Neo

Redactie
15 januari 2015, 18:42
1 min leestijd
Tip: flinke korting op de Samsung Gear 2 Neo

De Gear 2 Neo is één van de betere smartwatches op de markt. Als je overweegt om het slimme horloge van Samsung aan te schaffen, dan kan dat nu met 40 euro korting.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Gear 2 Neo actie

Via de webshop van Samsung kun je de Gear 2 Neo sowieso al goedkoper bestellen dan de adviesprijs van 199 euro. Gebruik je vóór 31 januari aanstaande de actiecode NNL-15V-EDC-H98, dan krijg je nog eens 40 euro korting op de smartwatch. Het apparaat is op voorraad en direct te bestellen.

Bezoek de Samsung E-Store voor meer informatie.

Meer over de Samsung Gear 2 en Gear 2 Neo

Samsung Gear 2 neo actie

De Gear 2 en Gear 2 Neo zijn de opvolgers van het slimme horloge dat de Zuid-Koreaanse fabrikant in 2013. In tegenstelling tot hun voorganger draaien de Gear 2 en Gear 2 Neo niet op Android, maar op het open-source besturingssysteem Tizen OS.

Qua design hebben beide horloges veel weg van de originele Gear, al is de uitstulping van de camera aanzienlijk verminderd. Deze bevindt zich nu boven het kleine 1,63 inch-scherm (320 bij 320 pixels). De Gear 2 en Gear Neo zijn vrijwel identiek, al heeft de Neo geen 2 megapixel-camera, waardoor de smartwatch lichter en goedkoper is. Beide horloges zijn stof- en spatwaterbestendig en hebben een 300 mAh-accu aan boord die garantstaat voor een accuduur van twee tot drie dagen. Gebruik je het horloge nauwelijks, dan is het mogelijk om zes dagen met de batterij te doen, voordat deze weer aan de lader moet. Bij gemiddeld gebruik moet je volgens Samsung rekenen op een accuduur van drie dagen.

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Gear 2
Samsung Gear 2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu