‘7 inch-versie Galaxy Tab 4 laat zich zien op uitgelekte foto’

Gijs Ettes
26 maart 2014, 14:48
1 min leestijd
‘7 inch-versie Galaxy Tab 4 laat zich zien op uitgelekte foto’
Galaxy Tab 4 7.0

De 7 inch-versie van de Samsung Galaxy Tab 4 is uitgelekt. De bekende Twitteraar Evan Blass (@evleaks) heeft een foto van de compacte tablet geplaatst. Daarop is de Galaxy Tab 4 7.0, die nog het meeste wegheeft van een enorme Galaxy S5, te zien. De nieuwe Samsung-telefoon heeft een scherm dat 5,1 inch meet, terwijl de Galaxy Tab 4 het doet met 7, 8 of 10,1 inch.

Begin deze maand bevestigde Samsung overigens per abuis de komst van de nieuwe tabletreeks. Op de internationale Samsung-website was op de pagina over de Gear Fit een lijst met apparaten te vinden waarmee het sportaccessoire van Samsung werkt. Daar werd ook de Galaxy Tab 4 in al zijn varianten genoemd. Dat de tablet eraan zit te komen, is dus vrijwel zeker.

Lees verder na de advertentie.

De Samsung Galaxy Tab 4  komt dus in drie varianten met een 7-inch, 8-inch en 10,1 inch-scherm (minimaal 1280 x 800 pixels); net zoals dat het geval was bij de vorige Galaxy Tabs. De tablets worden verder mogelijk aangedreven door een 1,2GHz-quadcore-processor en een accu met een capaciteit van 6800 mAh. Daarnaast draaien ze waarschijnlijk op de laatste versie van  Android 4.4 (KitKat) en hebben ze maximaal 64GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen.

Samsung Galaxy Tab 4

Lees het laatste Samsung nieuws

Hieronder lees je het laatste nieuws met betrekking tot Samsung.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Tab 4
Samsung Galaxy Tab 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu