De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Dit is de Google Nest Hub Max: slimme camera met scherm en Assistent

Thomas Haenen
7 mei 2019, 20:16
2 min leestijd
Dit is de Google Nest Hub Max: slimme camera met scherm en Assistent

De Google Home Hub krijgt er een broertje bij. De nieuwe Nest Hub Max heeft een groter scherm en is tevens uitgerust met een camera.

Lees verder na de advertentie.

Google Home Hub Max officieel onthuld

Op Google I/O 2019 is zojuist de Nest Hub Max gepresenteerd. Het is een 10,1 inch-scherm met een ingebouwde Google Assistent. Het apparaat heeft ook een 12 megapixel-camera. Die kan gebruikt worden om te videobellen met Google Duo, maar kan tevens ingezet worden als beveiligingscamera voor je huis.

De Nest Hub Max is een apparaat voor in je keuken, woonkamer of andere plekken in huis. Zo kun je op elk moment vragen stellen aan de Google Assistent. Vraag bijvoorbeeld om weersvoorspellingen, recepten of het laatste nieuws om dit op het scherm te tonen. Dankzij de integratie met de Nest-app kun je hem tevens inzetten als Nest Cam-beveiligingscamera wanneer je niet thuis bent.

Google Home Hub Max officieel

Binnenkort in Amerika

In de Verenigde Staten is de Google Nest Hub Max vanaf dit voorjaar verkrijgbaar, maar komt voorlopig niet naar Nederland. De normale Nest Hub komt hier wel uit, met een adviesprijs van 129 euro. Vanaf 8 mei is het apparaat te bestellen, de release vindt plaats op 28 mei. Je kunt de Nest Hub straks kopen bij onder andere Bol.com, Coolblue, MediaMarkt en Albert Heijn.

Het is de grote broer van de Google Home Hub. Dat apparaat krijgt een nieuwe naam, en wordt dus de ‘Nest Hub’. Het bedrijf kiest nu dus een nieuwe naam voor deze productreeks. Nest werd in 2014 overgenomen door Google en specialiseert zich in slimme apparaten voor het huis. Zo maakt het bedrijf al slimme rookmelders en thermostaten. Door de Nest-naam ook voor de slimme schermen te gebruiken, hoopt Google waarschijnlijk te benadrukken dat de Nest Hub gecombineerd kan worden met meer producten.

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Nest Hub
Google Nest Hub

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu