Diverse topgames in Google Play flink afgeprijsd

Gijs Ettes
1 augustus 2014, 8:27
1 min leestijd
Diverse topgames in Google Play flink afgeprijsd
google play games

Voor wie naarstig op zoek is naar wat extra entertainment dit weekend is er goed nieuws: maar liefst 17 Google Play games  zijn tot 85 procent verlaagd in prijs. Je kunt nu bijvoorbeeld tijdelijk de avonturengame Assassin’s Creed Pirates voor 10 cent in huis halen. Ook de topper Monument Valley is door Google in de uitverkoop gezet en kost nu nog 1,80 euro.

De game die absoluut gezien het meest in prijs is gedaald, is Final Fantasy V. Voor de RPG dien je normaal gesproken 14 euro neer te tellen, maar je kunt hem nu al voor 7 euro in huis halen.

Lees verder na de advertentie.

Daarnaast hebben de geinige games Rabbids Big Bang, Where’s My Water en Rayman Jungle Run een aantrekkelijker prijskaartje gekregen. Ze kosten respectievelijk 50, 75 en en 69 cent. De volledige lijst met afgeprijsde Google Play Games vind je via deze link.

google play games

Niet alleen voor games, maar ook voor apps is er een zomersale in Google Play. Het aanbod is niet enorm interessant, al kun je bijvoorbeeld wel HD Widgets downloaden met 50 procent korting en diverse Swiftkey thema’s downloaden voor een zacht prijsje. Meer acties en in-app aanbiedingen vind je hier. Vooralsnog zijn er geen boeken of films tijdelijk in prijs zijn gedaald.

Lees meer over Google Play

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu