‘HTC One Max release in vierde kwartaal’

Redactie
13 augustus 2013, 15:18
1 min leestijd
‘HTC One Max release in vierde kwartaal’
htc-one-max-leak-3

De HTC One Max release is in het vierde kwartaal. Dat meldt Ben Ho, marketingmananger van HTC, over de aankomende smartphone. Hoewel het niet zeker is dat het om de HTC One Max draait, lijkt dit wel de kwestie te zijn. “We lanceren een variant van ons huidige vlaggenschip in het vierde kwartaal van 2013”, aldus Ho tegen Focus Taiwan. Omdat een kleinere versie al door HTC One Mini wordt vervuld, zou een logische redenatie zijn dat de One Max in het vierde kwartaal wordt geïntroduceerd.

Lees verder na de advertentie.

HTC One Max foto

Al eerder lekte meer informatie over de One Max uit. Zo zou een officiële One Max persrender van het toestel zijn gelekt die laat zien dat de smartphone vrijwel identiek is aan het huidige vlaggenschip. Daar lijken dus vooralsnog geen grote verrassingen te komen.

Volgens eerdere geruchten huisvest de HTC One Max een scherm van 5,9 inch met een resolutie van 1080 —1920 pixels. Verder zou het toestel een Snapdragon 800-chip bevatten die met een quadcore-processor van 2.3GHz werkt. Ook heeft het toestel mogelijk een batterij van van 3200 mAh en 2GB aan intern werkgeheugen aan boord. In totaal zou er 16 of 32GB aan opslagruimte mogelijk zijn.

HTC One Max release

De HTC One Max release is, mede door de uitspraken van Ko, waarschijnlijk in het vierde kwartaal van 2013. Een prijs of precieze releasedatum is nog niet bekend.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One Max
HTC One Max

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu