‘HTC One Android 4.4 update verschijnt in januari of februari’

Gijs Ettes
3 januari 2014, 10:26
1 min leestijd
‘HTC One Android 4.4 update verschijnt in januari of februari’
HTC One Android 4.4 update

Volgens @LlabTooFeR, die roms ontwikkelt voor diverse HTC-smartphones, kunnen we de komende weken een HTC One Android 4.4 update tegemoetzien. Ook de HTC One Mini, HTC One Max en HTC Butterfly zullen in januari of februari worden bijgewerkt naar de nieuwste versie van Android.

De Taiwanese telefoonmaker heeft al bevestigd dat de telefoons een update naar Android 4.4 krijgen, maar blijft stil over de precieze verschijningsdatum ervan. Eerder toonde een interessante HTC infographic hoe het updateproces in zijn werk gaat. Zo is goed te zien hoeveel stappen er nodig zijn voordat een nieuwe Android-versie klaar is voor gebruik. Bij providers en fabrikanten duurt het proces aanzienlijk langer dan bij Google.

Lees verder na de advertentie.

Medio vorige maand startte HTC met de uitrol van de Android 4.3 voor de HTC One Mini, waardoor het ons weinig plausibel lijkt dat dit toestel al op zo’n korte termijn ook een update naar Android 4.4 ontvangt. De HTC One Android 4.3 update startte ruim een maand eerder, waardoor het zomaar zou kunnen dat het huidige vlaggenschip van HTC vlot wordt geüpdatet.

→ Benieuwd naar alle veranderingen in de laatste Android-versie? Lees de Android 4.4 review!

Lees meer over de HTC One

In de HTC One review voelen we dit fraaie toestel van HTC uitgebreid aan de tand. Zo gaan we onder andere in op het design, de hardware en hoe de software, camera en accu in de praktijk presteren. Hieronder vind je het meest recente nieuws met betrekking tot HTC.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M7
HTC One M7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu