Huawei P8 Max aangekondigd: groot toestel met 6,8 inch-scherm

Huawei heeft naast de Huawei P8  ook een ander nieuw toestel aangekondigd in de vorm van de Huawei P8 Max, een 6,8 inch-smartphone met een flinke 4360 mAh-accu die garantstaat voor twee dagen gebruik.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Dit moet je weten over de Huawei P8 Max

De Huawei P8 Max is een gigantische smartphone met een 6,8 inch-scherm, dat helaas wel een full-hd-resolutie (1080p) heeft. Wel zijn de schermranden enorm dun, waardoor het scherm maar liefst  83 procent van  voorzijde van het toestel inneemt.

Verder beschikt het toestel over een metalen unibody behuizing die slechts 6,8 millimeter dik is, een 13 megapixel-camera aan de achterzijde en een 5 megapixel-frontcamera voor scherpe selfies en videogesprekken. Een laagje Gorilla Glass 4 over het scherm moet krassen en beschadigingen voorkomen.

huawei p8 max officieel

De prijzen dan. De Huawei P8 Max met 32GB aan opslagruimte gaan 549 euro kosten, terwijl je voor de 64GB-versie 649 euro betaalt. Apart verkrijgbaar is een speciale lederen case met gaatjes waarmee je snel inkomende oproepen en notificaties kunt raadplegen, zelfs als het hoesje gesloten is. Vergelijkbaar dus met de Dotview-cases die HTC uitbrengt voor zijn vlaggenschepen.

Het laatste nieuws over Huawei

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.