Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘LG G2 Mini met 4,7 inch-scherm op komst’

Gijs Ettes
10 december 2013, 10:30
1 min leestijd
‘LG G2 Mini met 4,7 inch-scherm op komst’
LG G2 Mini

Volgens het Griekse Techblog werkt LG momenteel aan een kleinere versie van zijn huidige vlaggenschip, de LG G2. Het toestel, dat vooralsnog de werktitel LG G2 Mini heeft gekregen, kan echter bij de release ook van een andere naam zijn voorzien. Volgens het gerucht is de smartphone overigens niet bepaald mini: het scherm meet 4,7 inch en is daarmee nauwelijks kleiner dan het display van de LG G2 (5,2 inch).

Verwacht wordt dat de overige specificaties van de LG G2 Mini niet afwijken. Net als zijn grote broer zou hij zomaar een 2,3GHz-quadcore-processor, 2GB aan intern werkgeheugen en een 1080p-scherm kunnen krijgen. Of dat daadwerkelijk het geval is, komen we mogelijk volgende maand al te weten; dan vindt technologiebeurs CES plaats in Las Vegas.

Lees verder na de advertentie.

LG heeft nog niet gereageerd op de geruchten omtrent de LG G2 Mini, maar dat er op termijn een kleinere versie van het vlaggenschip verschijnt, is best aannemelijk. Samsung en HTC danken een groot deel van hun verkoopsucces immers aan de Galaxy S4 Mini en HTC One Mini.

Gisteren bleek dat de LG G2 verkoop vooralsnog achterblijft. Het vlaggenschip van LG ging de afgelopen vier maanden 2,3 miljoen keer over de toonbank, waar werd gehoopt op drie miljoen verkochte toestellen. Vooral in thuisland Zuid-Korea deed de G2 het matig met 600.000 stuks.

Lees meer over LG

Meer weten over het vlaggenschip van LG? Lees dan de LG G2 review. Hieronder vind je het meest recente nieuws met betrekking tot LG.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G2
LG G2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu