Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

LG G3-update zorgt voor betere accuduur en minder lag

Wouter Nijsen
22 oktober 2014, 12:26
1 min leestijd
LG G3-update zorgt voor betere accuduur en minder lag
LG G3-update

LG heeft een update voor de  LG G3  uitgebracht  die  met name problemen met betrekking tot de interface van het toestel oplost. Veel gebruikers hadden de laatste tijd namelijk last van lag en vertragingen bij het swipen door de interface en homescreens. Met de update moet het toestel sneller en soepeler werken.

De LG G3-update, die gebaseerd is op Android 4.4.2, is ongeveer 174MB groot en verlengt daarnaast  de accuduur van het toestel. Via de LG Mobile Support Tool, een programma dat je op je pc dient te installeren, is de update op dit moment in een aantal Europese landen te downloaden. De uitrol is gestart, al kan het zijn dat de update nog niet voor alle (Nederlandse) G3-bezitters te downloaden  is. Via ‘Instellingen > Over de telefoon’ kun je checken of er een nieuwe software-update beschikbaar is.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de LG G3

LG G3-update

De G3 is het vlaggenschip van LG voor 2014. Het toestel heeft een 5,5 inch-scherm met een QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Ook is de LG G3 voorzien van een supersnelle 2,46GHz quadcore-processor en 16GB opslag/2GB RAM of 32GB opslag/3GB RAM. Het laatstgenoemde model is een aantal tientjes duurder.

Verder is er een uitstekende 13 megapixel-camera aan de voorzijde en een 2,1 megapixel-frontcamera aan de voorzijde aanwezig. De interne hardware wordt door een 3000 mAh-accu van stroom voorzien. Deze gaat op een volle lading ongeveer een dag mee. Via onderstaande aanbieders kun je de LG G3 kopen. De aanbiedingen in dit overzicht worden dagelijks bijgewerkt, zodat  je nooit teveel betaalt.

LG G3

LG G3 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 628,72

Bekijken

Het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G3
LG G3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu