De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Motorola kondigt Defy+ aan

Redactie
15 augustus 2011, 19:03
1 min leestijd
Motorola kondigt Defy+ aan
Motorola kondigt Defy+ aan

Motorola heeft de opvolger van de Motorola Defy aangekondigd: de Motorola Defy Plus. De Android 2.3 Gingerbread-telefoon heeft een 1 GHz processor waarmee de nieuwe Defy zo’n 25 procent sneller zou zijn dan zijn voorganger. De Defy+ is een zogenaamde ‘onverwoestbare’ telefoon die ook in ruwe omstandigheden nog altijd blijft werken. Het Android-toestel is voorzien van een IP67-certificering wat betekent dat je telefoon geen stof doorlaat, waterdicht is en tegen een stootje kan.

De nieuwe Defy is voorzien van een 3,7 inch touchscreen gemaakt van Gorilla Glass. Er is een 5 megapixel camera aan boord met autofocus en flitser. De telefoon heeft standaard 2 GB intern geheugen, maar is desgewenst uit te breiden met een MicroSD-kaart. De Defy+ draait op Android 2.3 Gingerbread, waar Motorola een eigen softwarelaag over heeft aangebracht. Zo is de dienst MOTOBLUR aanwezig om snel contact te maken met de diverse sociale netwerken.

Lees verder na de advertentie.

De originele Motorola Defy was lange tijd een van weinige ‘onverwoestbare’ smartphones op de markt en als je een telefoon wilt met een IP67-certificering en een modern besturingssysteem kon je er eigenlijk niet omheen. Ook andere fabrikanten zijn inmiddels op dit marktsegment ingehaakt. Zo zullen later dit jaar de Sony Ericsson Xperia Active en de Samsung Galaxy Xcover uitkomen die net zo degelijk zullen zijn als de Motorola Defy+. De nieuwe Defy zal aan het begin van de herfst te koop zijn in Europa. Hoeveel de smartphone gaat kosten is nog niet bekend.

Lees ook alles over de stof- en watebestendige Galaxy Xcover 2!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Defy Plus
Motorola Defy Plus

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu