De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Download nu de nieuwe Nexus 2016-ringtones

Erwin Vogelaar
13 augustus 2016, 18:52
2 min leestijd
Download nu de nieuwe Nexus 2016-ringtones

Hoewel we nog steeds niet weten wanneer de nieuwe toestellen uitkomen, kun je wel alvast in de stemming komen door de Nexus 2016-ringtones en notificatiegeluiden te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Nexus 2016-ringtones

Later dit jaar komen de nieuwe Nexus-toestellen uit, maar we weten nog niet precies wanneer. Toch zijn er al verschillende manieren om je voor te bereiden op de nieuwe smartphones. Zo kun je alvast de mooie nieuwe wallpapers en de Nexus-launcher downloaden. Daar komen nu ook de nieuwe ringtones en notificatiegeluiden bij. Dankzij website Android Police kun je de notificatiegeluiden hier (mirror) downloaden en de ringtones zijn hier (mirror) te vinden. Als je geen zin hebt om de geluiden te downloaden, zijn ze ook op YouTube gezet.

nexus 2016-ringtones

De nieuwe ringtones zijn opvallend. Ze springen er niet zozeer uit qua kwaliteit, maar bieden wel genoeg variatie. Zo maakt de nieuwe Nexus gebruik van acapella voor enkele geluiden, zoals een stem die ‘hey’ zegt bij een notificatie en een stem die ‘ring ring’ zegt als je gebeld wordt. Daarnaast zijn er rustige gitaargeluiden, zoals de ringtone ‘Romance’ en de notificatie ‘Strum’.

Houd je van de natuur, dan kun je de notificatie ‘Birdsong’ aanzetten en de super subtiele ringtone ‘Summer_night’ gebruiken. Er zijn ook een aantal zeer catchy ringtones aanwezig op de nieuwe Nexus-toestellen, zoals het rustige ‘Zen’ en het fijne ‘Dance_party’. Voor ieder wat wils dus.

Heel veel weten we nog niet over de nieuwe Nexus-toestellen. Het lijkt er op dat er twee varianten op de markt komen, beide gemaakt door HTC. Het ene toestel heeft als codenaam ‘Sailfish’ en biedt een full-hd-scherm, een Snapdragon 820-chip, 4GB RAM, 32GB opslagruimte, een usb-c-poort en een accu van 2770 mAh. Het grotere toestel, met de codenaam ‘Marlin’, heeft waarschijnlijk een 5,5 inch-QHD-scherm, een snellere Snapdragon 821-chip, 4GB RAM en 32GB opslagruimte.

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu