De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nexus 5 persfoto met rood toestel uitgelekt

Gijs Ettes
1 februari 2014, 10:22
1 min leestijd
Nexus 5 persfoto met rood toestel uitgelekt
Nexus 5 persfoto

Hoogstwaarschijnlijk kunnen we op korte termijn eindelijk kennis maken met een rode Nexus 5. Daar wijst althans een op Twitter uitgelekte Nexus 5 persfoto op. De afbeelding volgt op een hele reeks geruchten en uitgelekte afbeeldingen; eerder zagen we ook al de mogelijke verpakking van de telefoon gefotografeerd worden. De Nexus 5 persfoto is de eerste keer dat we de rode telefoon in zijn volle, scherpe glorie zien.

Overigens zal de rode Nexus 5 onderhuids niet afwijken van de snelle smartphone die van ons een welverdiende 8,5 als cijfer kreeg. Het toestel werd door LG ontwikkeld, heeft een prachtig design en een groot 4,95 inch-scherm met een 1080p-resolutie. Dankzij de 2,26GHz-quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen en 4G-ondersteuning kan de Nexus 5 zich gemakkelijk meten met duurdere high-end smartphones van bijvoorbeeld Samsung en Sony.

Lees verder na de advertentie.

Geruchten gaan dat de rode Nexus 5 officieel wordt gepresenteerd op 4 februari. Daarna is het toestel naar verluidt direct beschikbaar. Heb je geen zin om te wachten, of ga je liever voor de zwarte of witte variant? Bekijk dan de beste Nexus 5 aanbiedingen hieronder.

Nexus 5 kopen in Nederland

De Nexus 5 is te koop als los toestel of in combinatie met een abonnement. We hebben de prijzen en aanbiedingen hieronder op een rij gezet. Lees ook onze Nexus 5 review om alles te weten te komen over deze nieuwe Google-telefoon.

Laatste nieuws over de Google Nexus 5

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu