De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

‘Dit gaat de OnePlus 7 Pro waarschijnlijk kosten’

Wouter Nijsen
24 april 2019, 16:33
2 min leestijd
‘Dit gaat de OnePlus 7 Pro waarschijnlijk kosten’

OnePlus gaat een Pro-versie van zijn nieuwste vlaggenschip uitbrengen, maar hoeveel dit toestel gaat kosten was nog niet duidelijk. Daar komt nu verandering: naar verluidt kost de OnePlus 7 Pro 749 euro, waarmee ‘ie fors duurder is dan eerdere telefoons van de fabrikant.

‘OnePlus 7 Pro prijs gelekt’

Android Central, dat zich baseert op informatie van smartphonelekker Ishan Agarwal, zegt te weten hoeveel de OnePlus 7 Pro gaat kosten. Het model met 8GB RAM en 256GB aan opslagruimte heeft een prijs van 749 euro, zo zegt de website.

Ook zou er een krachtigere versie verschijnen met 12GB werkgeheugen en 256GB, die 819 euro moet gaan kosten. De prijs van het instapmodel van de OnePlus 7 Pro is nog niet duidelijk, maar Android Central verwacht dat deze rond de 699 euro komt te liggen. Daarvoor krijg je dan de 6GB RAM/128GB-variant.

oneplus 7 aankondiging

Het is onduidelijk wat de reguliere OnePlus 7 gaat kosten, al lijkt een adviesprijs rond de 600 euro aannemelijk. De OnePlus 6T werd vorig jaar uitgebracht voor 559 euro, wat weer iets meer was dan zijn voorganger, de OnePlus 6 (vanaf 519 euro). Omdat OnePlus-toestellen elk jaar een paar tientjes duurder worden, zou het logisch zijn als je straks ongeveer 600 euro voor de OnePlus 7 betaalt.

Specificaties en kleuren

Verder zou de OnePlus 7 Pro in drie kleuren beschikbaar komen: Mirror Grey, Almond, and Nebula Blue. Daarnaast weten we dat de smartphone een nieuw display krijgt met een hogere ververssnelheid, wat volgens de fabrikant voor een ‘soepelere’ ervaring moet zorgen. Natuurlijk is de telefoon ook uitgerust met de Snapdragon 855-chip.

Eerder deze week maakte OnePlus bekend dat het op dinsdag 14 mei zijn nieuwste smartphones presenteert. Dan komen we te weten wat de definitieve prijzen worden en vanaf wanneer de toestellen te koop zijn.

OnePlus 7 prijs

Volgens bronnen van Androidworld gaat de Chinese fabrikant voor de OnePlus 7 en 7 Pro samenwerken met een Nederlandse provider. Om welke provider het gaat is nog onduidelijk, al zou het wel de eerste keer zijn dat OnePlus-smartphones direct bij een Nederlandse provider verkrijgbaar zijn. Eerdere telefoons, zoals de OnePlus 6 en 6T, kon je al wel in combinatie met een abonnement bestellen bij diverse Nederlandse webshops, zoals Belsimpel.

Tip: met onze nieuwsbrief en de Android Planet-app volg je het laatste nieuws rondom de OnePlus 7 (Pro)!

Lees meer over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 7 Pro
OnePlus 7 Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's